IMAMO NAJNOVIJI KINESKI HOROSKOP: Petlu sledi jedna stvar ako bude JEO KUVANO POVRĆE
Foto: Rina

zvezde

IMAMO NAJNOVIJI KINESKI HOROSKOP: Petlu sledi jedna stvar ako bude JEO KUVANO POVRĆE

Čokoladno srce sa mekim karamelnim središtem za onoga ko je najsilnije zaljubljen i preplavljen emocijama

Objavljeno:

Neke horoskopske znakove tokom sledeće nedelje pratiće idilično stanje na ljubavnom polju. Za sve one koji nestrpljivo čekaju da saznaju kakva im sreća predstoji u ljubavnom životu. Your Tango ima poseban horoskop.

Saznajte koja tri kineska horoskopska znaka će postići sa partnerom postići harmoniju, sreću i radost od 17. do 23. aprila i otkrite da li ste vi među onima koji su najsrećniji u ljubavi tokom ove nedelje.

Koza

Godine rođenja: 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015.

Ako ste slobodni, ljubav vam brzo dolazi. U nekim slučajevima, ova osoba već ima svoje oči uprte u vas i čeka pravi trenutak da napravi korak. Za druge, ova osoba će jednog dana nasumično naleteti na vas i odjednom osetiti iskru prema vama.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Ako ste u vezi, ove nedelje skuvajte nešto sa svojom drugom drugom. To će povećati energiju sreće u vašoj vezi. To može biti čak i jednostavno kao tostiranje nekoliko komada hleba, maanje putera i džema i običan zajednički doručak.

Zec

Godine rođenja: 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023.

Ako ste slobodni, razgovarajte o svom idealnom partneru ove nedelje sa prijateljima. Univerzum će vas prisluškivati i iznenaditi vas sa nekim u bliskoj budućnosti. Što budete detaljniji, brže ćete manifestovati pravu osobu za sebe.

Ako ste u vezi, ova nedelja će vam biti najsrećnija u ljubavi. Ako slavite godišnjicu (čak i godišnjicu prvog sastanka!), pošaljite jedno drugom čokolade da pojačate svoju ljubav. Odlučite koja čokolada vas najbolje predstavlja i pošaljite nešto u skladu s tim.

Na primer, čokoladno srce sa mekim karamelnim središtem za onoga ko je najsilnije zaljubljen i preplavljen emocijama. Ili, možda, meki slatkiš sa tvrdim jezgrom, za onoga ko spolja izgleda mekano, ali je pun intrigantnih emocija i tajni.

Ljubav
foto: Profimedia

Petao

Godine rođenja: 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017.

Iz nekog razloga, jedenje kuvanog povrća povećaće vaš ljubavni život ove nedelje. Ne kolutajte očima! Možda ova poruka dolazi zato što dobro zdravlje sija kroz lice.

Dakle, nećete pretrpeti nikakvu štetu ako ovo pokušate, posebno ako ste slobodni.

Takođe, za Petlove koji su solo, vaš osećaj za modu će vam privući pravog partnera. Nemojte razblažiti svoj stil jer neko drugi smatra da je neprijatan, čudan ili dosadan.

Ako ste u vezi, razdvajanje će učiniti da vam srce poraste, što je prilično relevantna poruka ako se vaš partner u poslednje vreme povlačio ili vas naziva prezahtevnim.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.