Šta nam danas kažu zvezde? Rakovi ne varajte, bićete uhvaćeni! (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Šta nam danas kažu zvezde? Rakovi ne varajte, bićete uhvaćeni! (GIF)

Zvezda ljubavi vam priprema neobične šale, pazite da ne prtevarite partnera jer biste mogli da ugrozite vezu
Objavljeno: 13:15h

I danas vas na većini polja čekaju povoljni aspekti, koje polje je za koga najpovoljnije saznajte iz horoskopa. Ovan Ljubav: Obratite pažnju na svoju komunikaciju. Vaš partner počinje da sumnja u Vaše namere i sve se više pita koliko Vam je zapravo stalo do održavanja veze. Posao: Poslovni aspekti su Vam povoljni, imate mogućnost da napredujete, šefovi su zadovoljni Vašim zalaganjem, možete dati i Vaše predloge. Zdravlje: Velika nervoza , problemi sa krvnim pritiskom, moguće i tegobe sa cirkulacijom. Bik Ljubav: Pokušajte ad budete malo otvoreniji sa partnerom. Komunikacija Vam je jako loša, tako da morate poraditi na tome da bi ste preduhitrili eventualne komplikacije Posao: U toku dana se ne vide neke bitnije promene na polju poslovanja. Otežanja koja imate biće konsantna, ako ste pak uspešno završili određeni deo posla, ne vidi se da ćete dobiti neke kritike ili negativne ocene. Zdravlje: Manji bolovi u leđima, ako ste punije građe, moguće su i manje komplikacije sa kičmom. Blizanci Ljubav: Imate povoljne aspekte u toku dana, tako da bi bilo dobro da ih iskoristite u okruženju voljene osobe. Ne bi bilo loše da priredite neko iznenađenje, večeru, ili pak neki izlazak, prijaće i Vama i partneru. Posao: Promene u rukovodstvu će loše uticati na Vaše psihološko stanje. Plašite se kako ćete se uklopiti u sva ta dešavanja, mada se vidi da se to neće ni na jedan način odraziti na Vaš dosadašnji rad. Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnije probleme. Ako ste se upasivili, savet je da uvedete neke fizičke aktivnosti, naravno rekreativno

tumblr
Rak Ljubav: Mogućnost ostvarivanja kontakta sa nekom osobom iz prošlosti. Slobodni pripadnici znaka Raka iskoristite to tako što biste mogli da obnovite vezu sa tom osobom, ali zauzeti pripadnici ovog znaka moraju biti oprezni, da ne bi ugrozili ono što sada imaju. Posao: Velika nervoza, loša organizacija, nagomilavanje posla. Morate se malo bolje organizovati, jer možete imati negativne komentare od strane kolega i šefova. Zdravlje: Velika nervoza, problemi sa krvnim pritiskom, moguće i tegobe sa cirkulacijom.
tumblr
Lav Ljubav: Partneru se ne sviđa Vaše ponašanje. Smatra da ste u prvi plan previše izbacili sebe, da ne obraćate pažnju na njega i stvara se sumnja koliko Vam je zapravo stalo do same veze. Potrudite se da ubedite partnera u suprotno. Posao: Pripadnici znaka Lava koji ne rade, imaće mogućnost da putem prijatelja dođu do pozitivnih informacija u vezi zaposlenja. Zdravlje: Moguća glavobolja, opao Vam je imunitet pričuvajte se od virusa, prehlada. Konzumirajte više tečnosti i obratite pažnju na samu ishranu.
tumblr
Devica: Ljubav: Imate odlične aspekte, pokušajte da se opuste i budete spontani. Stvari će se same nameštati ako ih ne zablokirate svojim detaljisanjem i pokušajima da kontrolišete stvari. Posao: Vidna je velika nervoza u poslovnom okruženju. Nemojte reagovati na komentare Vaših kolega, već se potrudite da maksimalno korektno odradite svoj deo posla, i nećete imati bilo koji vid komplikacija. Zdravlje: Pad imuniteta, potrebno Vam je više sna, odmora. Malo ste se preforsirali i hodate po ivici da se razbolite. Osobe sa hroničnim oboljenjima mogu imai malo teži dan.
tumblr
Vaga: Ljubav: Pokušajte da smanjite sumnju. Sumnja Vam je gavni neprijatelj kada je upitanju Vaš emotivni život. Bez obzira da li ste u vezi ili ne, možete osećati neki vid praznine koji sami sebi stvarate zbog emotivne nesigurnosti, a ne zbog realne situacije u kojoj se nalazite. Posao: Imate povoljne aspekte na polju poslovanja, pogotovo ako se bavite nekim kreativnim poslom. Takođe će Vam pasti ideje za neki honorarni posao, koji možete sami osmisliti. Zdravlje: Mogući problemi sa žlezdama, pre svega sa šitnom žlezdom. Komplikacije su na nervnoj bazi, a problem sa žlezdama je samo reakcija Vaseg tela na nervozu.
Giphy
Škorpija Ljubav: Jako naglašene strasti. Ovo Vam je dobar dan za avanturu, da se prepustite i pokažete svoju seksualnost. Ako ste u vezi, potrudite se da tu energiju usmerite na partnera, a ne na neku osobu sa strane. Posao: Nisu Vam baš najpovoljniji aspekti po pitanju posla. Pazite da ne napravite određene propuste, i suzdržite se nekih komentara, jer Vas mogu poneti emocije i možete zvučati jako surovo. Zdravlje: Bolovi u stomaku, manje glavobolje u popodnevnim satima. Mada se ne vide bilo koje ozbiljnije komplikacije kada je upitanju Vaše polje zdravlja.
tumblr
Strelac Ljubav: Zračite pozitivno, harizmatični ste, ako Vam se sviđa neka osoba, ovo je pravi dan da krenete u akciju i zavedete je. Zauzeti pripadnici ovog znaka moraju biti oprezni da ne bi načinili preljubu. Posao: Nove kolege se nisu baš uklopile u poslovno okruženje. Nemojte im uzimati za zlo ako nešto prokomentarišu, ili pak ako ne budu imali postavku kaku Vi želite. Setite se kakvi su bili Vaši prvi dani na poslu. Zdravlje: Stanje je odlično. Imate veliku količinu energije, samo se potrudite da je kanališete u pozitivne svrhe.
tumblr
Jarac Ljubav: Partner Vas ne razume. Ponašate se hladno i površno. Vama se to tako ne čini, ali ako se partner bude žalio na Vaše ponašanje, shvatite da je to sa razlogom, nemojte tvrdoglavo da negirate i da samim tim još više komplikujete situaciju. Posao: Imate povoljne aspekte na polju poslovanja. Moguć finansijski dobitak. Takođe je dobar dan za ulaganje, ako tako nešto imate u panu. Zdavlje: Bolovi u kostima, kičma Vam je jako osetljiva tačka. Ako se pojave problemi sa kičmom u tom slučaju se konsultujte sa lekarima, nemojte se lečiti na svoju ruku.
tumblr
Vodolija Ljubav: Slobodni pripadnici znaka Vodolije mogu iskoristiti ovaj dan tako što će šarmirati osobu koja im se dopada već neko vreme. Postoji mogućnost i početka veze sa tom osobom, a ako ne onda barem zbližavanje koje u narednom periodu može uroditi plodom. Posao: Odlični aspekti na polju poslovanja. Možete pokazati svoj potencijal, originalne ideje, ali nemojte dozvoliti da sve to nadjača Vaša odbojnost prema autoritetima. Zdravlje: Stalno ste u nekoj gužvi, stalno negde jurite, potreban Vam je odmor, malo više sna. Za sada je stanje dobro, ali energetska rezerva se polako troši i to može vremenom da stvori zdravstvene probleme .
tumblr
Ribe Ljubav: Previše idealizujete emotivna dešavanja, često stvarate nerealne planove, pokušajte da se fokusirate na sadašnji trenutak, mogućnosti, i da tako realno iskoristite ono što vam se nudi, a iz toga će se stvarati planovi. Nemojte ništa očekivati pre nego što ne napravite realniju procenu. Posao: Velika nervoza na polju poslovanja. Imate neke ideje koje u korenu nisu loše, ali se vidi da u daljem sprovodjenju tih ideja ima mnogo nerealnosti, loše se organizujete. Zdravlje: Povećana nervoza, pad volje, ali se ne vidi da će to u bilo kom kontekstu ugroziti Vaše zdravlje u globalu. Bolovi u stomaku, povećana nervoza,. Ako se tegobe nastave i narednih dana bilo bi dobro da se konsultujete sa lekarima.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.