OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU VENERA U BLIZANCIMA DONOSI MNOGO PARA: Čekaju ga TEKTONSKE PROMENE i IZOBILJE
Venera, Foto: Profimedia

PLaNETA LJUBAVI

OVOM HOROSKOPSKOM ZNAKU VENERA U BLIZANCIMA DONOSI MNOGO PARA: Čekaju ga TEKTONSKE PROMENE i IZOBILJE

Ova četiri horoskopska znaka pretrpeće veliki uticaj Venere u predstojećem periodu

Objavljeno:

Od 11. aprila ove godine tranzit Venere u Blizancima će izvršiti veliki uticaj. Kao i uvek tranzit utiče na znakove različitim intezitetom, ništa neće biti drugačije ni ovaj put. S obzirom da je Saturn u Ribama, a biće u aspektu sa ovom Venerom, može doći do trenja u prvoj polovini tranzita, ali bi nam takođe moglo pomoći da steknemo bolji uvid u to šta nam je potrebno za naše odnose.

Međutim, nakon ovog sudara dešava se druga vrsta promene, koja će svakako biti dinamičnija. Venera nam daje mogućnosti da komuniciramo efikasnije. Budite iskreni prema svom partneru i verni sebi, jer kada Merkur krene retrogradno, istina bi mogla da se vrati, piše Sensa.

Venera
foto: Profimedia

Blizanci

Sada kada se Venera vraća u vaš znak, mogli ste da vidite kulminaciju lekcija iz pomeranja čvorova i retrogradne Venere, oba tranzita u Blizancima. Sada ste spremni da se upustite u novu avanturu dok dočekujete ovaj tranzit. Slično Strelcu, bićete veoma fokusirani na energiju odnosa u narednih nekoliko nedelja. Postoji potreba da se krećete kroz svoje emotivne rane i koncentrišete se na to koliko ste isceljenja inkorporirali u poslednjih nekoliko godina. Saturn u Ribama utire put promenljivim znacima da saznaju više o sebi i vide svoj potencijal. Venera u vašem znaku otvara mogućnosti za ljubav i romansu, ali je podsetnik da ne žurite.

Ljubav, Novac
foto: Dejan Krsmanovic / Alamy / Alamy / Profimedia

Devica

Uspeh i moć idu ruku pod ruku sa ovim tranzitom. Venera u Blizancima donosi vam inspiraciju, obilje i nove strasti. Mogli ste da vidite sebe kako doživljavate novu ljubav kroz znanje i intelektualnu ekspanziju. Početak tranzita donosi izazove u odnose, ali može biti lakše kroz komunikaciju. Venera donosi mogućnosti da se povežete sa ljudima koji dele vašu viziju. Odnos sa drugima može biti lak u drugoj polovini ovog tranzita kada Venera nije aspektovana sa Saturnom. To je dobar period za druženje, početak novih avantura kroz čitanje i početak da svoje ciljeve u karijeri sagledavate u novom svetlu. Takođe ćete se osećati mnogo samopouzdanije jer će vam ovaj tranzit omogućiti da gradite, rastete i razmišljate o svojoj karijeri.

Strelac

Sa ovim tranzitom koji donosi harmoniju i nove šanse u vašoj kući partnerstva, spremni ste da zakoračite u sledeću fazu kada je ljubav u pitanju. Bićete više fokusirani na obnavljanje iznutra i primenu onih lekcija iz retrogradnog tranzita Venere u Blizancima od pre nekoliko godina. Sve ovo može da se desi u prvoj polovini tranzita dok uključite promenu u svoju rutinu. Sa Merkurom koji je spreman za retrogradno stanje u Biku, možete očekivati da ćete doživeti deja vu u vezi sa starim vezama, a bivši mogu iznenada da se pojave. Međutim, vi ste evoluirali i naučili mnoge lekcije nakon što ste iskusili kretanje čvorova u vašem znaku. Venera u Blizancima otvara put za nova poglavlja, nova iskustva i novu ljubav u drugoj polovini ovog tranzita.

Horoskop, Ljubav
foto: Profimedia

Ribe

Učite kako da izgradite granice ili da se odvojite od starih navika. Sada, kada Venera ulazi u znak Blizanaca, spremni ste da primenite ono za šta vas Saturn u vašem znaku priprema. Sa ovim tranzitom, ako ste u vezi, biće vam izazovno komunicirati sa partnerom tokom prve polovine. Međutim, tranzit vam takođe omogućava da osetite trenutke radosti i osećaja postignuća, a istovremeno vas uzemljuje. Kreativno, mogli biste da doživite napredak i da se zaljubite u svoje projekte. Energija Blizanaca čini kvadrat prema vašem znaku, ali videćete da postajete strastveniji i motivisaniji da stvarate novi uspeh i gradite za dodatna dostignuća.

Razgovor o zodijacima (VIDEO):

32:43

Zodijakalno Ep5

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.