ASTROLOZI IZGLASALI ZNAKOVE KOJI SU NAJVEĆI PRELJUBNICI: Varaju jer ste VI KRIVI, ne nasedajte na OVE OBMANE
Horoskop, Foto: Profimedia

ONI VARAJU

ASTROLOZI IZGLASALI ZNAKOVE KOJI SU NAJVEĆI PRELJUBNICI: Varaju jer ste VI KRIVI, ne nasedajte na OVE OBMANE

Pazite se ova tri znaka

Objavljeno:

Nisu škorpije, ni lavovi a ni vage... Iako su ovi znakovi skloni prevari, oni su vrlo često jako verni svojim partnerima, pogotovo dugoročnim.

Horoskop otkriva koji znaci su najčešće skloni prevari:

BLIZANCI

Poznati su po znatiželji. Žele da imaju različita iskustva i ako ne pronađu način da ispolje svoju prirodnu radoznalost u vezi, pronaći će zamenu. Prepoznaćete da nešto nije u redu ako se najpre svađa, odjednom se ponaša čudno, ali će vam na kraju ipak reći istinu. Blizanci su u duši iskreni.

Poligamija, Prevara, Odnos, Mušakarac
foto: Profimedia

STRELAC

Znak koji je najpoznatiji po želji za avanturama. Ljudi rođeni u znaku Strelca se brzo zasite rutine i stalno su u potrazi za nečim novom. Nije lako biti Strelčev partner. Ako se malo opustite, snaći će se brzo. Zato mogu da budu skloni prevari, ali će se "spetljati" ako vas vara i laže. Po tome ćete prepoznati da nešto nije u redu.

RIBE

Ribe su izuzetno osetljive i sklone sanjarenju. Ako nisu zadovoljne emocionalnim aspektima veze ili ste im dosadni, mogu da se udalje od svog partnera i traže emocionalnu povezanost van veze. Ribe će vas varati sa osmehom na licu i ugađati vam, jer nema šanse da priznaju da su u svom savršenstvu uradile nešto pogrešno.

Astrolog otkrio koliko će trajati zemljotresi:

00:48

Astrolog otkrio koliko će trajati zemljotresi!

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.