"DOBILA SAM TERAPIJU" Sofija Rajović PRVI PUT JAVNO progovorila o zdravstvenom PROBLEMU (FOTO)
Sofija Rajović, Foto: Preentscren/RTV Pink

NISMO ZNALI

"DOBILA SAM TERAPIJU" Sofija Rajović PRVI PUT JAVNO progovorila o zdravstvenom PROBLEMU (FOTO)

Glumica Sofija Rajović prošla je kroz teško razdoblje zbog zdravstvenih problema, a u jednom periodu bila je i bez posla.

Objavljeno:

Sofija Rajović važi za jednu od najatraktivnijih domaćih glumica, koja je iza sebe ostavila veliku borbu sa zdravstvenim problemom - insulinskom rezistencijom zbog koje se za samo tri nedelje ugojila 10 kilograma.

"Prvi znak za uzbunu bio je kada sam za tri nedelje dobila čak deset kilograma! Da stvar bude gora, uopšte nisam mnogo jela. Bila sam u čudu, nije mi bilo jasno kako se to dogodilo", ispričala je nedavno glumica za "Informer", te dodala da je nakon toga krenula na rigorozne dijete, ali rezultata nije bilo.

"Jednom sam izgubila svega 400 grama. E, to me je dovelo do ludila! Mesecima sam se odricala svega, merila se, a svaki put kad sam stala na vagu, imala sam manje tek nekoliko grama. Kad su utvrdili da imam insulinsku rezistenciju, endokrinolog mi je objasnio kako da se nosim s bolešću. Morala sam da prestanem da jedem slatko. To mi je baš teško palo! Doktor mi je rekao: 'Ako ti se mnogo jede slatko, uzmi malo, ali ne preteruj.' Dobila sam terapiju i savet da svakog dana hodam 45 minuta", rekla je glumica, koja se sada hrani po savetu lekara, redovno šeta, a uz to uzima i terapiju.

Sofija je ispunjena i na emotivnom planu, a prošle godine stala je na "ludi kamen" sa suprugom kog ne želi javno da eksponira. Zbog njega je otpočela život na relaciji Srbija - Kanada, ali joj boravak u Kanadi, priznaje, nimalo ne prija, niti tamo ima prijatelje.

Sofija Rajović
foto: Damir Dervišagić

"Lakše je otkada sam se udala, jer imam izvanrednog muža. Jedina drama je bilo putovanje u Kanadu, ali sada se to okrenulo, jer će on dolaziti ovde u narednom periodu. Nikada pre toga nisam živela u Kanadi, tamo mi je sve hladno. Spontano je tamo skupa reč. Nisam nikoga tamo upoznala, niti imam potrebu za novim prijateljstvima. Tamo sam sva isprogramirana, trening, hrana, spavanje, briga o mužu. Jesam tamo više bila nego ovde u poslednjem periodu, ali da se konačno tamo preselim - nije opcija", ispričala je jednom prilikom u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

U jednom periodu, Sofija je napravila veliku pauzu na poslovnom polju, kada dve i po godine nije radila. Jedno vreme joj je prijao odmor, a onda se uželela snimanja, ali je priznala da je niko nije zvao na kastinge zbog toga što je veći deo vremena provodila u Kanadi.

"Dve i po godine nisam radila, odmorila sam se, prvih godinu dana mi nije nedostajao posao, ali sad mi nedostaje. Ja želim da radim. Imam divnog supruga koji baš ima razumevanja, i prvenstveno mi smo se jako dugo družili pre braka, tako da smo mi pre svega jako dobri prijatelji, a onda sve ostalo. Ako dobijem ovde posao, ja ću biti ovde, on će dolaziti, odlaziti, tako da sad jedna poruka režiserima i svim ljudima koji zovu na kastinge - ja mogu da radim, ne znači da sam sve vreme u Kanadi. Nudim se, ali baš. Slobodno me zovite", rekla je Sofija prošle godine u emisiji "Praktična žena", nakon čega je počela da snima seriju "Igra sudbine", gde tumači Senku Kokolj.

(Espreso/Lepa i Srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.