Ovnovi, zadivite partnera da vas danas ne ostavi! (GIF)

ZVEZDE I PLANETE

Ovnovi, zadivite partnera da vas danas ne ostavi! (GIF)

Zodijak vam govori kakve vam je danas niti isplela sudbina, spremni dočekajte misterije i avanture
Objavljeno:

Nedelja vam donosi neobičan zaodijački preokret, očekujte velike promene. Ovan Ljubav: Pokušajte da nekim svojim gestom, delom malo zadivite svog partnera. Partneru je malo dosadilo da sluša različite priče, obećanja, a da od toga retko šta vidi na delu. Posao: Šefovi su zadovoljni Vasim radom. Može se desiti da Vam povećaju neke norme, ali u svakom slučaju to trebate gledati stimulativno, jer žele da izvuku maksimum iz Vas, a ne da to gledate kao kaznu ili na neki negativan način. Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljne probleme i komplikacije u toku dana. Stanje odlično.

tumblr
Bik Ljubav: Odličan dan da izvedete svog partnera, da naparvite neki dobar gest. Ne bi bilo loše da priredite neku večeru ili nešto slično, gde bi ste se zajedno opustili i zaboravili na svakodnevnicu, svakodnevne probleme. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli malo da se pokrenu, da stupe u akciju. Posao: Poslovni aspekti su poprilično loši u toku današnjeg dana. Moguće su nesuglasice i sa kolegama i sa šefovima. Pazite da ne zakasnite na posao, ili pak da ne preterate sa pauzama i sebi stvorite problem. Zdravlje: Velika nervoza, moguće vrtoglavice. Obratite pažnju na ishranu. Fizički se malo više aktivirajte.
tumblr
Blizanci Ljubav: Danas ste teški i sami sebi. Nervozniji ste nego inače. Obratite pažnju na svoju komunikaciju, poruke, da ne bi došlo do svađe sa partnerom, ne iz nekog ozbiljnog razloga već iz nepromišljenosti sa Vaše strane. Posao: Danas bi bilo dobro da nemate poslovne obaveze. Sudeći da je nedelja, najverovatnije da mnogi pripadnici ovog znaka ne rade. Doduše osobe čija je priroda posla ipak takva da moraju raditi, neka se potrude se da budu maksimalno skoncentrisani na svoj posao, jer mogu praviti grešku za greškom Zdravlje: Povecana nervoza, što se tiče fisićkog dela, ne vidim bilo koje komplikacije.
tumblr
Rak Ljubav: Morate malo dati partneru slobodu. Nemojte ga daviti patetikom i često ga zivkati, cimati. To se može loše odraziti na Vašu vezu. Partner će tako Vaše ponašanje doživeti kao gušenje, Vašu ljubomoru i nepoverenje. Posao: Poslovni aspekti su solidni, ali Vi ćete imati potrebu da pokazujete nezadovoljstvo, i to može u velikoj meri da vam oteža poslovni dan, bez nekog bitnog razloga. Zdravlje: Mogući bolovi u leđima, manje smetnje sa vidom zbog povećanog očnog pritiska. Lav Ljubav: Vreme je da se pokrenete, pokažete interesovanje ka osobi koja Vas interesuje. Nemojte dozvoliti da ponos iskače ispred Vaših želja. Ako Vam je do nekoga stalo javite se, ne trebate čekati poziv sa druge strane. Posao: Poslovni aspekti ukazuju na zadovoljstvo, uspešan poslovan dan. Ne vidim da ćete imati neke ozbiljnije probleme, komplikacije. Zdravlje: Moguća zubobolja, smetnje sa probavom.
Giphy
Devica Ljubav: Imate povoljne aspekte da se opustite, pokažete svoja osećanja. Previše ste se uvukli u svoj svet analize, blokirate nove mogućnosti, imate osećaj da se ništa ne dešava. To nije tačno dešavanja postoje oko Vas ali Vi kao da živite u nekom paralelnom svetu trenutno. Posao: Poslovni aspekti su dobri, tako da bi bio red da se malo psihološki opustite od svojih obaveza, detaljisanja. Sva energija Vam odlazi na posao, a zapostavljate druga polja koja su Vam podjednako bitna. Zdravlje: Moguće vrtoglavice, bolovi u zglobovima. Ako se to nastavi i narednih dana posetite lekara.
tumblr
Vaga Ljubav: Pokušajte da se negde sasatavite sami sa sobom. Imate veliku potrebu da ostvarite emotivnu stabilnost, ali okolini izgledate površno, hladno, nestabilno. To su parametri koji nikako ne daju kvalitet. Posao: Poslovni aspekti su dobri. Imate odlične ideje, planove, pokušajte da ih sprovedete u realnost. Zdravlje: Velika nervoza, problem sa samopouzdanjem, mogu se odraziti i na Vaše fizičko zdravlje. Pokušajte da se otvorite da izbacite iz sebe ono što Vas muči, jer suzbijanje osećanja je jedan od glavnih izvora bolesti.
tumblr
Škorpija Ljubav: Imate povećanu nervozu, sve Vas nervira, izbegavate komunikaciju sa okruženjem. Vama je ustvari potrebna ljubav, ali morate početi da volite malo više sebe, da bi ste takvu energiju projektovali oko Vas, privukli kvalitetne osobe. Posao: Manje više stanje solidno. Ne vidim neke komplikacije, tegobe. Mada nije povoljan dan za potpisivanja ugovora, neke nove početke i slično. Zdravlje: Mogući prolemi sa nervima, glavobolja, ali se ne vidi da će to preći u nešto ozbiljnije. Strelac Ljubav: Partneru nije jasna Vaša komunikacija. Sa jedne strane tvrdite da Vam je stalo do partnera, sa druge strane kada ste u nekom većem društvu, pokazujete veliku hladnoću i često imate neke komentare od kojih bi ste trebali da se suzdržite. Posao: Odličan dan da se potraži novi posao, da pokušate nešto da menjate. Kontaktirajte svoje prijatelje, potražite neku ideju, način. Zdravlje: Ne vidim da ćete imati bilo koje ozbiljnije probleme po pitanju zdravlja. Potrebno Vam je možda malo više odmora, ne drži Vas mesto. Jarac Ljubav: Povoljan dan da se malo otvorite ka svom partneru, da pokažete svoje emocije. Stalno razmišljate o poslu, nekim drugim stvarima, a partner nema vremna da čeka da vidi da li ste u vezi iz navike ili zbog osećanja. Posao: Ne vide se neke bitnije promene na polju poslovanja. Loš dan za pozajmljivanje novac od nekoga, isto kao i da neko pozajmljuje novac od Vas Zdravlje: Nervoza, pad samopouzdanja mogu vam stvoriti i različite fizičke reakcije. Pokušajte da se malo opustite. Vodolija: Ljubav: Partner želi malo više pažnje, ne može da prati Vaš ritam. Pokušajte da se malo prilagodite svom partneru, pokušajte da sada Vi pratite malo njega. Posao: Vreme je da pokažete svoje originalne ideje. Ne bi bilo loše da razvijete i plan za neki svoj lični posao, jer Vi, pravila i autoriteti nikako ne idete zajedno. Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnije probleme, tegobe. Potrebno je da konzumirate malo više tečnosti, vitamina.
tumblr
Riba Ljubav: Pokušajte da se okrenete novim dešavanjima, ako ste negde vezani za prošlost ili pak za osobu koja nije sobodna. Nema tu perspektive, samo gubite vreme. Posao: Danas Vam je dan za odmor, pokušajte da maksimalno izbegnete bilo koje poslovne aktivnosti. Ako već ne možete, potrudite se da budete maksimalno skoncentrisani, moguće greške u radu. Zdravlje: Pad imuniteta, moguće prehlade, virusi. Pazite na oblačenje, ishranu, i potrudite se da što više odmarate.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.