SVI SU POLUDELI ZA BOLNIČKOM VMA DIJETOM: Pacijenti tvrde da SKIDA 15 kilograma za DVE NEDELJE
Ilustracija, Foto: Profimedia / Dmitrii Kotin / Alamy / Alamy /

obratite pažnju

SVI SU POLUDELI ZA BOLNIČKOM VMA DIJETOM: Pacijenti tvrde da SKIDA 15 kilograma za DVE NEDELJE

VMA dijeta je prvobitno osmišljena od strane stručnjaka Vojnomedicinske akademije kao dijeta za pacijente kojima je bilo potrebno da smršaju neposredno pred operaciju. Njihovim lekarima je bilo vrlo važno da se oni nakon ovakvog režima ishrane osećaju dobro, da budu vitalni i spremni za operaciju

Objavljeno: 12:39h

Pred vama je VMA dijeta, dvonedeljna bolnička ishrana koja je zbog ekstremno brzih rezultata koje daje, u narodu postala vrlo poznati recept za skidanje kilograma. Verovanja su da je osmišljenja od strane stručnjaka Vojnomedicinske akademije, međutim kada pogledate njen jelovnik videćete da je vojnomedicinska dijeta jedan običan režim monstruozno niskokalorične ishrane koji se daje pacijentima da što pre smršaju pred operaciju. Iako je lekarima vrlo važno da se pacijenti nakon ovakvog režima ishrane osećaju dobro, da budu vitalni i spremni za operaciju, diskutabilno je šta ova dijeta zapravo čini organizmu. Zato, hajde da objasnimo.

Zašto je bolnička VMA dijeta tako poznata?

VMA dijeta je prvobitno osmišljena od strane stručnjaka Vojnomedicinske akademije kao dijeta za pacijente kojima je bilo potrebno da smršaju neposredno pred operaciju. Njihovim lekarima je bilo vrlo važno da se oni nakon ovakvog režima ishrane osećaju dobro, da budu vitalni i spremni za operaciju.

Nećete biti malaksali, izmoreni i iscrpljeni.

Nećete osećati vrtoglavice od izgladnelosti.

Nervoza i razdražljivost biće svedeni na minimum.

Izgubićete 7-15 kilograma za 15 dana.

Ako vam se čini da ste napokon naišli na dijetu koja je kao stvorena za vas – pogledajte detaljnije kako VMA dijeta funkcioniše!

Kada je idealno vreme da se drži VMA dijeta?

Mršavljenje, Salo, Stomak, Dijeta
foto: Profimedia / Serhiy Stakhnyk / Alamy / Alamy /

VMA dijeta se može držati u bilo koje doba godine, ali postoji jedan period koji je idealan i jedan koji nije toliko.

Uz pomoć ove dijete uz gubitak kilograma uspećete i da detoksikujete svoj organizam, što je veliki plus. Vaše telo i organizam će se osećati savršeno i preporođeno i upravo zbog toga idealno vreme za započinjanje ove dijete je kraj zime i početak proleća.

Tokom zima i tokom praznika slabo se krećete i više jedete, u vaš organizam se skupljaju razni toksini, masne naslage se talože, a metabolizam vam se usporava.

Odličan način da probudite svoj organizam i poboljšate metabolizam je VMA dijeta pred kraj zime. Time ćete uspeti da izbacite iz sebe sve loše što se nagomilalo tokom zime i bićete spremni za topliju sezonu, a nakon toga i za leto.

Kada smo već god leta, ono nije baš najbolji period za držanje ove dijete iz jednog prostog razloga. Tokom VMA dijete nije dozvoljen unos šećera, a to znači da nije dozvolje unos ni bilo kakvog voća, osim pomorandži koje su zaštitni znak ove dijete.

(Espreso/Dijeta.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.