OVU GLUMICU SU SE*SUALNO ZLOSTAVLJALI POLOVINU ŽIVOTA, A SRBIJA JU JE OBOŽAVALA: Evo kako ona DANAS IZGLEDA (FOTO)
Teri Hačer, Foto: Print Screen Youtube/ Nicki Swift

ŠOK

OVU GLUMICU SU SE*SUALNO ZLOSTAVLJALI POLOVINU ŽIVOTA, A SRBIJA JU JE OBOŽAVALA: Evo kako ona DANAS IZGLEDA (FOTO)

Kako je ispričala, otkad je imala pet godina njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno ju je zlostavljao, sve dok nije napunila osam ili devet

Objavljeno:

Za glumicu Teri Hačer koja se proslavila u seriji “Očajne domaćice” tokom snimanja serije govorili su da je umišljena, a mnogobrojne nesuglasice počele su već u prvim epizodama.

.

Glumica Teri Hačer proslavila se ulogom Suzan Majer u seriji "Očajne domaćice" koja se emitovala od 2004. do 2012. godine. Serija je postigla ogroman uspeh, a njen lik je bio jedan od omiljenih iako se to ne može reći za glumicu u privatnom životu. Pričalo se da Teri Hačer čak nije pričala sa ekipom na snimanju, a njene koleginice iz serije zahvalile su se na kraju projekta svima, osim njoj.

Teri Hačer
foto: Profimedia

Glumicu prati epitet nepodnošljivog saradnika, a bila je i pred bankrotom. Međutim ona je to demantovala govoreći da je tada snimala scenu u kojoj je bilo potrebno da bude u prikolici, tako da su bile laži kako je ostala bez krova nad glavom

. Teri se glumom bavi od 1985. a kao jedna od njenih najvećih uloga izdvojila se u filmu o tajnom agentu 007 "Sutra ne umire nikad" gde je tumačila lik devojke Džejmsa Bonda. Igrala je i u filmovima "Tango i keš" i "Frejžer". Teri danas živi u Los Anđelesu i poznata je kao pobornik zdravog izgleda, te se danas retko šminka.

A
foto: Javiles/Bruce / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

.

Inače, Teri je stekla veću popularnost kada je odlučila da otkrije nepoznate detalje iz svog života. Naime, na jednom događaju u organizaciji Ujedinjenih nacija koji se održava u okviru obeležavanja Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama odlučila da stane ispred celog sveta i kaže da je žrtva seksualnog zlostavljanja i pedofilije.

Kako je ispričala, otkad je imala pet godina njen teča Ričard Hejs Stoun seksualno ju je zlostavljao, sve dok nije napunila osam ili devet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.