OVA TRI ZNAKA ZODIJAKA IMAJU NAJVEĆE ŠANSE DA DOBIJU NA LOTOU: Pare se za njih lepe samo tako
Loto listić, Foto: Filip Plavčić

DA LI STE MEĐU NJIMA?

OVA TRI ZNAKA ZODIJAKA IMAJU NAJVEĆE ŠANSE DA DOBIJU NA LOTOU: Pare se za njih lepe samo tako

Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i rastežu i čuvaju svoj dobitak

Objavljeno:

Neki znakovi zodijaka imaju više sreće nego drugi, proverite jeste li među njima.

Ribe

Ribe su najsrećniji horoskopski znak kad je reč o dobicima u igrama na sreću. One su prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od bilo kojeg drugog znaka, odnosno 11,6 posto svih dobitaka, piše Daily Mail.

Jarac

Jarcima sreća dolazi kasno i neretko imali teško odrastanje i borbu s autoritetima. Ipak, njihova patnja rađa strategiju i oštro oko za posmatranje i slabosti/prilike. Najmarljiviji od zemljanih znakova, oni uče sami da stvaraju sreću i rastežu i čuvaju svoj dobitak omogućujući svakom prosperitetu koji nađu da ima dovoljno prostora za ‘razmnožavanje’.

Strelac

Strelci su rođeni dobitnici, bilo kad je reč o primanju poklona ili bacanju kockica ili igrama na sreću. Kod njih postoji prirodna lakoća, a s obzirom da ih krasi neverovatan optimizam, ne plaše se klađenja naveliko i rizikuju sve. Njihova smelost se redovno nagrađuje milošću loto bogova i begom iz strašnih nevolja. Divna stvar u vezi s ovim neočekivanim dobicima je to što ovaj vatreni znak voli da deli te ako imaju oni, imaju svi oko njih.

Bonus video

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Krstarica/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.