ŽENE U OVOM ZNAKU SU PRAVE KUGUARKE I VOLE SAMO MLAĐE MUŠKARCE: Ništa im nije SVETO, pa ni BRAK
Ilustracija, Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

MOŽDA VAS VARA

ŽENE U OVOM ZNAKU SU PRAVE KUGUARKE I VOLE SAMO MLAĐE MUŠKARCE: Ništa im nije SVETO, pa ni BRAK

Većina žena u ovom znaku vole mlađe muškace, ni brak ih neće sprečiti da priđu mlađem.

Objavljeno:

Fatalne zene u ovom znaku uvek će prilaziti mlađim muškarcima, i to su: Blizanac i Strelac!

Najpre i jedan i drugi znak brzo gube interesovanje posebno ih umaraju i guše teme kao što su ozbiljnost i odgovornost u vezi. Retko kada pristaju na dugotrajne veze, imaju veliku potrebu da istražuju i upoznaju nove ljude u svom ljubavnom životu životu.

Horoskop
foto: Profimedia

Strelac žena je po prirodi neko ko obožava svoju slobodu i retko kada ulazi u brak, u ozbiljnu vezu ili pristaje na zajednički život. Njoj je jako važno da se ostvari na poslovnom i društvenom planu i smatra da je jako bitno da bude samostalna i psolovno uspešna do neke svoje 35 godine života. Njoj najviše prijaju muškarci koji su mlađi jer joj vraćaju energiju i to sa najbolje slaže sa muškarcem koji je rođen u znaku Vodolije.

Kada je u pitanju osoba u znaku Blizanaca, njena energija je veoma jaka i dominantna posebno kada su u pitanju seksualnost i ljubavni odnosi. Njoj bi najbolje prijao mladji muškarac u znaku Lava ili Ovna jer je to veoma srodna seksualna energija koja bi ih na pocetku vezala. Ove žene vole da budu uvek u nekoj životnoj akciji posebno kada su u pitanju posao i društveni život.

A ovde pogledajte natalnu kartu Vladimira Putina:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.