OVAKO JE NIKOLA ROKVIĆ SMRŠAO ČAK 17 KILOGRAMA: Skroz se TRANSFORMISAO, malo ko ga može PREPOZNATI SAD (VIDEO)
Nikola Rokvić, Foto: Print Screen Youtube/RTS Tako stoje stvari - Zvanični kanal

paŽnja

OVAKO JE NIKOLA ROKVIĆ SMRŠAO ČAK 17 KILOGRAMA: Skroz se TRANSFORMISAO, malo ko ga može PREPOZNATI SAD (VIDEO)

Pevač je na Instagramu podelio snimak svoje transformacije u kojoj je izgubio 17 kilograma i priznao da se oseća kao potpuno novi čovek

Objavljeno:

Pevač Nikola Rokvić priznao je kako u jednom periodu svog života nije vodio računa o zdravlju, te da se osećao bezvoljno i živeo neuređeno što je između ostalog dovelo do gomilanja neželjenih kilograma.

Nikola je priznao i da sve što mu se izdešavalo se loše odrazilo na njegovo zdravlje, a stresan period koji je imao iza sebe uticao je prvenstveno na kilažu koja je došla na 110 kilograma.

Pevač je na Instagramu podelio snimak svoje transformacije u kojoj je izgubio 17 kilograma i priznao da se oseća kao potpuno novi čovek.

„Za zdravlje se borimo dok smo mladi! Tada ga i čuvamo, skladištimo za pozni period života… Godina 2021. za mene je bila jako stresna, bolest očeva, borba godinu dana sa opakim neprijateljem, uticala je i na mene da nisam imao volju da treniram kao ni da vodim baš mnogo računa o ishrani… Došao sam u jednom trenutku do 110 kilograma! Ta kilaža se vidi na prvoj fotografiji… Umor, tromost, pospanost…

Nikola Rokvić
foto: Instagram printscreen/bojanabarovic

Kraj oktobra 2021. počeo sam sa Kick Box treninzima, četiri puta nedeljno… Kombinovao sam sa trčanjem, što sada iz ove perspektive ne preporučujem jer suviše kardija i treninga visokog intenziteta i pulsa prži teško stečeni mišić…Ishrana balansirana sa dosta grešaka, ali dobro, pokrenuo sam se…

S vremena na vreme sam pravio kraće pauze, putovanja, nastupi, nisam imao baš najozbiljniji pristup sve do 1. septembra 2022. kada počinjem da treniram sa @milan.strongman koji mi uvodi program ishrane i trening snage! Smanjili smo unos ugljenih hidrata, a povećali unos proteina i masti! Šest meseci posvećenog rada i pridržavanja uz možda tri, četiri pauze od po sedam, osam dana, doveli su do lepih rezultata.

Metabolizam je čudo kada se usmeri u dobrom smeru i kada se pokrene na pravi način! Sada sam na postu, balansirano unisim proteine, ugljene hidrate i masti iz biljnih izvora! Imam 93 kilograma! Preko 20 cm sam izgubio u obimu struka! Osećam se kao nov čovek!

Vreme je da se pokreneš, kroz par meseci su moguće ozbiljne promene koje će ti doneti mnogo benefita, prvenstveno zdravlje, ali i polet za nove životne pobede“, napisao je pevač pored fotografija na kojima se vidi put njegove transformacije.

(Espreso/Zadovoljna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.