PRE POHOVANJA BELOG MESA OBAVEZNO GA PREMAŽITE SA 1 NAMAZOM: Hrskavije do sada NISTE PROBALI
Pohovano meso u tiganju, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

topiće se

PRE POHOVANJA BELOG MESA OBAVEZNO GA PREMAŽITE SA 1 NAMAZOM: Hrskavije do sada NISTE PROBALI

Uživaćete u zalogajima kada to uradite

Objavljeno:

Pohovano belo meso uz krompir pire je idealna kombinacija.

Kako bi bilo sočno morate da ga premažete sa jednim namazom.

Uživaćete u zalogajima kada to uradite.

Ovako pripremljeno belo meso niste probali, a garantovano će vam se dopasti.

Sastojci:

600 g pilećeg filea

Piletina, Pohovana piletina
foto: Bakina kuhinja

80 g krem sira

150 g brašna

2 jajeta

20 ml mleka

2 kašike seckanog peršuna

50 g putera

Pohovana piletina
foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

3 čena belog luka

150 ml belog vina

1 limun

Meso se se pre nego što ga umočite u jaja i brašno premazuje krem sirom, a onda se krčka u aromatičnom sosu od belog vina, peršuna i belog luka.

Priprema:

Pohovana piletina
foto: Printscreen/Youtube/ JEDNOSTAVNI BRZI RECEPTI

Meso malo istucite, pa onda posolite i pobiberite meso sa obe strane. Jaja umutite sa mleko, a takođe ih posolite i pobiberite i pospite kašikom seckanog peršuna. Meso premažite krem sirom, pa ih uvaljajte u jaja, a onda i u brašno, pa ispržite na malo zagrejanog ulja. Izvadite meso, pa istopite puter i dodajte mleveni beli luk, belo vino i rendanu koru limuna. Kada krene da vri sos vratite meso i ostavite kratko u tiganju.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.