DA LI STE IKAD SANJALI GOLU ŽENU? Evo šta to ZNAČI I KAKO SE ODRAŽAVA NA VAS
Žena, Foto: Jacob Lund / Alamy / Alamy / Profimedia.

Sanovnik

DA LI STE IKAD SANJALI GOLU ŽENU? Evo šta to ZNAČI I KAKO SE ODRAŽAVA NA VAS

Ovaj san od vas traži da se pripremite da se nosite sa poteškoćama na koje ćete naići pokušavajući da postignete svoje ciljeve

Objavljeno:

Imali ste provokativan san sa golom ženom? U zavisnosti da li ste sanjali poznatu, nepoznatu, plavušu ili brinetu, vaš san može imati drugačije značenje. U daljem tekstui saznajte koje je značenje gole žene iz vašeg sna.

Ako žena sanja sebe golu, taj san može biti znak njene ranjivosti. Ona se plaši da će stvari koje je skrivala od sveta postati otkrivene.

Ako muškarac sanja golu ženu, to može biti znak njegove odlučnosti da zaštiti svoje voljene. Ovaj san simbolizuje da je muškarac spreman da naporno radi kako bi obezbedio svog partnera i porodicu. To bi takođe moglo da simbolizuje njegovu želju za seksualnom intimnošću. Želi da ima nekog bliskog sa kim može da deli intimne trenutke.

Noge, Halteri, Žena, Zavođenje, Seksi, Krevet
foto: Profimedia

Sanjati nepoznatu golu ženu

Ovaj san simbolizuje da neko želi vezu sa vama. Ova osoba vam se divila iz daljine i spremna je da vam otvori svoje srce. Taj san vas upozorava da ne ulazite u ljubavnu vezu samo zato što se osećate ljubazno ili dobronamerno.

Ljubav ne funkcioniše na taj način. Odredite da li ste spremni da uzvratite ljubav ovoj osobi kako biste doneli najbolju odluku.

Sanjati golu šeficu

Šefica
foto: Profimedia

Ovaj san je znak da je vaš izvor sredstava za život ugrožen. Osećate da neke od vaših kolega izlažu vaš rad spoljnim uticajima.

Taj san takođe može ukazivati na to da neka osoba u vašoj organizaciji radi sa drugim osobama kako bi uništili vašu kompaniju.

Sanjati da vidite golu ženu

Ovaj san simbolizuje kako na vas utiče vaš ženski aspekt. Ako ste muškarac, to pokazuje da vas privlači neka žena. Možda se osećate krivim zbog ovoga ako dotična žena nije vaš partner.

Za ženu, ovaj san simbolizuje da mora da svoje privatne poslove drži privatnim. Plašite se da će vaša reputacija biti oštećena ako vaše tajne padnu u pogrešne ruke.

Sanjati golu plavušu

plavuša, pamela anderson
foto: Profimedia

Ovaj san može značiti da će neko vama blizak pokušati da oda vaše tajne vašim neprijateljima. To je znak izdaje koja izvire iz vašeg užeg kruga.

Taj san vas upozorava da proverite kome govorite svoje najintimnije tajne. Učinite sve što je u vašoj moći da svoje tajne dobro čuvate. Vaše tajne ne bi trebale da budu izvor sukoba između vas i vaših najmilijih.

Sanjati golu brinetu

Ovaj san od vas traži da se pripremite da se nosite sa poteškoćama na koje ćete naići pokušavajući da postignete svoje ciljeve.

Konkretno, naići ćete na mnoge prepreke pre nego što ostvarite ono što želite. Fokusirajte se na ono što zaista želite. Raditi bilo šta drugo će izazvati negativnu energiju.

Sanjati da ste sa golom ženom

Ovaj san je znak da imate slabu tačku prema ženi koju ste sanjali. Verujete da zajedno možete postići mnoge velike stvari – bilo na profesionalnom ili na ličnom nivou.

Taj san takođe može značiti da imate romantična osećanja prema ovoj ženi.

(Espreso/ Asanovnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.