KOJA JE TAJNA DOBRE ZADNJICE DŽENIFER LOPEZ? Kada čujete šta radi 50 puta na DAN, NEĆE VAM BITI DOBRO
Dženifer Lopez, Foto: Printscreen/Instagram/jlo

MORATE ZNATI

KOJA JE TAJNA DOBRE ZADNJICE DŽENIFER LOPEZ? Kada čujete šta radi 50 puta na DAN, NEĆE VAM BITI DOBRO

Velika svetska zvezda, Dženifer Lopez je proglašena za jednu od najzgodnijih dama na svetu. Saznajte njene dnevne rutine koje su je dovele do savršenog izgleda.

Objavljeno: 12:13h

Džej Lo neumorno teži održavanju svoje vitke figure koju sa svoje 53 godine ponosno ističe. Njeno izvajano telo postalo je njen zaštitni znak.

Svakako da se na ovom telu dugo i svakodnevno radi. Jedna od dnevnih fizičkih aktivnosti joj je ples, koji ističe kao veliku ljubav. Njeni svakodnevni plesni treninzi su samo jedan od sedam načina kojima održavava zgodnu figuru, a mi vam predstavljamo i dodatne savete ove pevačice koji će vam pomoći.

Dženifer Lopez vežba tri do četiri puta nedeljno po sat vremena, pri čemu se svaki put fokusira na drugi deo tela. Naglašava da joj je jutro najbolje vreme za naporne treninge kao što su kardio, mrtvo dizanje i boks. Uprkos tome što ponekad radi do kasno u noć, ne odustaje od svojih treninga i nikada ih ne preskače.

- Ustajanje ujutro ponekad može biti teško, ali ipak nađem snagu i odradim vežbe, čak i ako to znači da ću vežbati sat vremena -otkriva nam ovaj poznati umetnik.

Dženifer Lopez nije samo poznata po svom spektakularnom izgledu, već i po nesvakidašnjoj disciplini i predanosti kada je reč o održavanju svog tela u formi. Njen lični trener Dejvid Kirš otkrio je da je diva izuzetno posvećena vežbanju, a njeni napori su očigledni - njena zadnjica je jedna od najatraktivnijih na svetu.

Dženifer Lopez
foto: Printscreen Instagram/jlo

Kako bi održala ovakvu figuru, Dženifer praktikuje niz vežbi poput mrtvog dizanja, čučnjeva, dizanja tegova, iskoraka sa trakom oko nogu i mnogih drugih. Ona takođe obraća pažnju na trbušnjake, koje radi u serijama od po 50 i 35 ponavljanja.

Međutim, vežbanje nije jedina stvar kojoj se Dženifer posvećuje da bi održala svoju figuru. Ona takođe voli da pleše kako bi se oslobodila stresa i poboljšala svoje raspoloženje.

- Kada se osećam loše, počnem da plešem. To mi pomaže da vidim koliko je moje telo sposobno i da osetim nalet endorfina koji mi pomažu da se osećam bolje - otkrila je zvezda.

Na kraju, diva naglašava da je dobar odmor takođe veoma važan za njen zdrav način života. San od najmanje osam sati je neophodan za normalno funkcionisanje tela, što je nešto što Dženifer itekako poštuje.

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.