Zvezde vam danas kuju razne zavrzlame, naročito komplikovano biće za ovnove (FOTO)

VAŠ DNEVNI HOROSKOP

Zvezde vam danas kuju razne zavrzlame, naročito komplikovano biće za ovnove (FOTO)

Zodijak vam otkriva kako da sprečite muke i sa zdravljem i sa partnerom
Objavljeno:

Maglovit i siv dan vam donosi nešto neobično. A šta, saznajte iz horoskopa. Ovan Ljubav: ​Možete imati neugodan ragovor sa partnerom. Potrudite se da budete pribrani, ne reagujte brzo, ishitreno, saslušajte mišljenje svog partnera. Posao: Šefovi će danas biti prezahtevni. Možda malo i preteruju. Nije poenta da se raspravljate sa njima, vec odradite koliko mislite da možete, a oni će kasnije sami proceniti da li su preterali sa svojim zahtevima i jednostavno će postati tolerantniji. Zdravlje: Prevelika nervoza, mogući problemi sa cirkulacijom. potrebno je da fizički budete više aktivniji, razmislite o trčanju, vožnji bicikla, teretani...

tumblr
Bik Ljubav: Partner je jako nervozan, može biti ishitren i reći ono što ne misli. Savet je da ne reagujete naglo, nepromišljeno, već se postavite tako da partner oseti da Vi imate razumevanje prema njemu. Tako ćete najbolji način pokazati koliko Vam je stalo da održite vezu. Posao: Nervoza na poslu. Imaćete dosta obaveza, najverovatnije nećete sve privesti kraju, ali morate se malo opustiti, jednostavno svakom dođe težak poslovni dan. Zdravlje: Problemi sa stomakom, obratite pažnju na ishranu. Većina pripadnika ovog znaka su veliki hedonisti, tako da morate biti malo oprezniji. Blizanci Ljubav: Slobodni blizanci, aktivirajte se, danas je dan za lov na suprotnu polovinu. Smanjite nervozu, analizu i pokušajte da uradite nešto konkretno da bi ste poboljšali svoj emotivni život. Posao: Imate odlične poslovne asperkte. Pokušajte da svojim šefovima ispričate svoje planove, ideje, to može u svakom slučaju pozitivno da se odrazi na Vašu poslovnu stranu u budućnosti. Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnije probleme. Konzumirajte više tečnosti. Rak Ljubav: Imate odlične aspekte da svom partneru pokažete pažnju, otvorite svoje srce, kažite šta osećate, a ako imate osnovu možete razgovarati i o nekim ozbiljnjim planovima. Posao: Danas nije Vaš dan po pitanju posla. Potrudite se da se što bolje organizujete, jer postoji mogućnost da zbog pada koncentracije napravite dosta grešaka i samim tim ne obavite ni osnovne stvari koje se zahtevaju od Vas. Zdravlje: Velika nervoza, promena raspoloženja. Delom postoje okolnosti koje Vam ubijaju optimizam, ali delom što ste se bez razloga povukli u sebe, što nikako nije dobro.
tumblr
Lav Ljubav: Vaš partner očekuje više pažnje. Zadnje vreme ste postali veliki individualac, malo ste zapostavili potrebe partnera. Pokušajte da to u toku dana ispravite dok ne bude kasno za popravni. Posao: Poslovni aspekti su odlični. Možete pregovarati za novo radno mesto, povećanje plate. Pripadnici znaka Lava koji ne rade mogu se malo više angazovati potražiti posao, ne da sede i čekaju da li će se nešto desiti. Zdravlje: Problemi sa krvnim pritiskom, slaba cirkulacija. Razlog je Vaša fizička pasivnost i neumereno konzumiranje hrane i pića.
tumblr
Devica Ljubav: Poprilično ste se povukli, upasivili, zato što i dalje živite u prošlosti. Danas je dan kada se možete malo pokrenuti, otvoriti, zavesti osobu do koje vam je stalo. Posao: Poslovni aspekti su odlični. Šefovi prate vaš rad , imaju planove za Vas. Samo nastavite sa dosdašnjim radom, možda već i u toku dana dobijete nagoveštaj o povećanju plate, olakšanim okolnostima poslovanja i sl. Zdravlje: Mogući bolovi u kostima, zglobovima. Pripadnici ovog znaka koji su već imali problem sa kičmom, mogu danas imati ponovne bolove i manje komplikacije.
tumblr
Vaga Ljubav: Prošlost Vas dosta muči, haotični ste, poprilično pogubljeni. Razmislite još jedenom da li ste u prošlosti napravili grešku, da li možda svom bivšem partneru trebate dati jos jednu priliku. Iskreno i Vi ne znate razlog prekida predhodne veze. Posao: Ne vide se neke veće promene na polju poslovanja u toku današnjeg dana, manje više sve je pod kontrolom, stanje redovno. Zdravlje: Nervoza, pesimizam, povlačenje u sebe. Ovo nije pravi oblik bolesti, već su ovo simptomi emotivne nesigurnosti, a taj osećaj i to stanje može prouzrokovati psihosomatske tegobe.
tumblr
Škorpija Ljubav: Ovo je Vaš dan, danas možete sve. Ako ste slobodni šta čekate, a ako ste u vezi, pokažite partneru svoje kvalitete, a kod partnera će se to manifestovati tako što će skapirati koliko vam je zapravo stalo do njega i kolika je Vaša želja da priča uspe. Posao: Ne tako sjajni aspekti. Osetićete ljubomoru, zavist od strane nekih kolega. Ne dozvolite da Vam to pokvari dan i natera Vas da napravite neke početne poslovne greške. Zdravlje: Puni ste energije, elana, ne vide se neke ozbiljnije komplikacije. Poenta je samo da pravilno kanališete svoju energiju i sve će biti uredu.
tumblr
Strelac Ljubav: Danas ste u svom elementu. Mada to nije uvek dobro za ljubav, jer ste po prirodi slobodnjaci, željni provoda, eksperimentisanja, ne želite forme, ograničenja. Zauzeti pripadnici ovog znaka moraju biti oprzeni i setiti se da ipak nisu sami. Posao: Imate odlične aspekte na polju poslovanja. Jedan divan harmoničan dan gde ćete uspeti da se uskladite sa kolegama sa kojima radite, isto kao i sa poslovnim obavezama koje imate. Zdravlje: Ne vidim bilo koje ozbiljnije probleme. Bitno je samo da malo više odmarate, potrebno Vam je više sna, stalno negde jurite, žurite. Jarac Ljubav: Morate malo izaći iz svoje senke. Partneru nije jasno šta se sa Vama dešava, a vi tvrdoglavo tvrdite da je sve uredu. Sa takvim stavom ćete samo oterati voljenu osobu od sebe, ništa konkretno neće te postići. Posao: Malo veća nervoza na polju poslovanja, šefovi neće pokazati razumevanje vezano za neka Vaša opravdanja ili izgovore. Mada to je samo trenutna faza. Zdravlje: Sklonost ka depresiji, izolaciji. Potrudite se da budete malo aktivniji, nađete stvari koje Vas ispunjavaju. Jer Vaša takva stanja mogu biti vrata za različite zdravstvene komplikacije. Vodolija Ljubav: Imate odlične aspekte da sednete i porazgovarate sa partnerom o stvarima koje Vas duže vreme muče. Ako to ne uradite možete napraviti neke ishitrene korake u bliskoj budućnosti, a posle toga ce Vam biti teško što ste tako nešto uradili. Posao: Pripadnici znaka Vodolije koji nemaju posao, imaju odlične aspekte da sa svojim prijateljima, poznanicima porazgovaraju na tu temu, jer se vidi da im može neko izaći u susret i u velikoj meri pomoći da dođu do posla. Zdravlje: Velika nervoza, moguće glavobolje. Nemojte na svoju ruku uzimati terapiju, konsultujte se sa lekarom ako takvo stanje potraje. Ribe Ljubav: Vreme je da se suočite sa emotivnim problemima, nesuglasicama. Što više čekate stanje se komplikuje i sami sebi otvarate vrata ka depresiji, izolaciji. Posao: Odličan dan za odrađivanje poslovnih obaveza. Posebno mogu imati vidnije uspehe pripadnici koji se bave Neptunskim poslom, to je vezano za sve kreativne, umetničke sklopove poslovanja. Zdravlje: Problemi sa kostima, zglobovima.Takođe su moguće mučnine u stomaku, želudcu. Stomačne muke su u najvećem broju slučaja izazvane na nervnoj bazi.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Esprso.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.