PO TVITERU SE DELI SLIKA SEKE SABLIĆ I LEJDI GAGE: Svi upiru prstom u OVU SLIČNOST, kako to nismo primetili? (FOTO)
Seka Sablić, Foto: Damir Dervišagić

NEVEROVATNA SLIČNOST

PO TVITERU SE DELI SLIKA SEKE SABLIĆ I LEJDI GAGE: Svi upiru prstom u OVU SLIČNOST, kako to nismo primetili? (FOTO)

Veoma liče

Objavljeno: 16:21h

Nedavno se digla velika prašina oko filma "Kuća Gučijevih" inspirisanog burnim životima članova jedne od najpoznatijih modnih porodica, a delovi koji su pušteni u javnost imaju i dobar provod u celom regionu, koji je već pronašao neverovatnu sličnost

Kako bi se što bolje uklopila u ulogu Patricije Ređani, članice prestižne italijanske modne porodice Guči, pevačica i glumica Lejdi Gaga doživela je neverovatnu transformaciju.

Iako film „Gučijeva kuća” još nije zvanično stigao na naše prostore, to ne znači da oni sa „najboljim vidom” nisu primetili neverovatnu sličnost što po modi i izgledu Gaga u svom novom filmu izgleda upravo poput legendarne Jelisavete Seke Sablić, pa su se ubrzo na društvenim mrežama pojavile njene fotografije iz serije 'Srećni ljudi' u kojoj je glumila Marijanu Kolaković.

Gučijevi, Lejdi Gaga
foto: Printscreen/Youtube/Taramount

Komentari su ispod nasmijali sve, budući da stoji 'House of Gucci na srpski način'. A kako i ne bi kada i Jelisaveta Seka Sablić u toj ulozi ima natapiranu frizuru s minivalom i kokoticom i odijeva se po poslednjoj modi s početka devedesetih - cvjetne kostime i haljine.

(Espreso/T portal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.