OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE OPORAVITI NA FINANIJSKOM PLANU U MARTU 2023. GODINE: Novčanik će im biti PUN PARA
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

ASTRO

OVA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA ĆE SE OPORAVITI NA FINANIJSKOM PLANU U MARTU 2023. GODINE: Novčanik će im biti PUN PARA

Proverite da li ste baš vi među njima

Objavljeno:

Saznajte koji horoskopski znakovi će se oporaviti na finansijskom planu.

Oni će najviše napredovati.

Proverite da li ste baš vi među njima.

horoskop
foto: Profimedia

Bližimo se martu, periodu kada dolaze velike astrološke promene. U ovom mesecu će se odigrati dva velika astrološka događaja - Saturn će preći iz Vodolije u Ribe, a Pluton će posle 15 godina napustiti Jarca i ući u Vodoliju.

To će imati velik uticaj na sve znakove i u finansijskom smislu, ali će ovih pet znakova ipak imati više sreće od ostalih.

1. Ribe

Očekuje vas unapređenje u vidu pozicije, ali to, naravno, znači da ćete imati i veću platu. Ulagaćete u određene projekte, a takva investicija će vam se isplatiti.

horoskop
foto: Profimedia

2. Vaga

U poslednje vreme niste zadovoljni, jer mnogo više dajete nego što dobijate. Univerzum vas je čuo i sve konačno dolazi na svoje. Ulaganje i trud će vam se isplatiti. Možete očekivati i unapređenje.

3. Rak

Želite da promenite posao i dobićete ponudu koju nećete moći da odbijete, jer će vam se novčano mnogo isplatiti. Bićete veoma uspešni, a novac će dolaziti i od najneočekivanijih izvora, piše "News".

Horoskop
foto: Profimedia

4. Blizanci

Ambiciozni planovi će se isplatiti i doneti stabilan prihod. Ukoliko budete imali dileme vezane za posao ili finansije, brzo ćete ih rešiti. Dovoljno je da se oslonite na sebe i svoje sposobnosti.

5. Bik

Poznato je koliko Bikovi vole novac, a ovaj mesec i on će voleti vas. Merkur će u martu će biti u vašem jedanaestom i dvanaestom polju, pa ćete ostvariti važne saradnje. U drugom delu marta vas očekuje novi izvor prihoda.

(Espreso/Telegraf/News)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.