UPLATITE LOTO AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU: Sreća će se sigurno ZALEPITI za vas
Loto, Foto: Filip Plavčić

MORATE ZNATI

UPLATITE LOTO AKO STE ROĐENI U OVOM ZNAKU: Sreća će se sigurno ZALEPITI za vas

Postanite milioneri preko noći

Objavljeno:

Astrolozi navode da su najčešći dobitnici u igrama na sreću predstavnici ova tri znaka – Device i Vodolije. Blizanci.

Blizanci su miljenici zvezda.

Najčešće od svih znakova imaju sreće na lotou i drugim igrama. Koliko puta ste čuli da je neki vaš prijatelj koji je rođen u ovom znaku, a nedavno se žalio na život, odjednom postao bogataš? Oni ne žure da potroše novac koji im je „pao s neba“. Dugo razmišljaju o svakoj investiciji, ako je potrebno, konsultuju se sa stručnjacima i iskusnijim prijateljima.

Loto
foto: Printscreen YouTube/Državna lutrija Srbije

Devica

Device su zaista radne, ali s vremena na vreme požele da vode nešto rasipniji život, da troše nemilice i ne brinu o novcu. Zbog stalnog napornog rada i strpljenja, sudbina ih često „časti“. Uslov je da se odvaže na igre na sreću. Jer zapravo, ovaj znak bolje zna da zaradi nego da se bogati ulaganjem u neki biznis.

Vodolija

Vodolijama je glava stalno u oblacima, neprestano sanjaju o srećnijoj budućnosti. Kako su uporni u tome, zvezde im se često revanširaju tako što im „pošalju“ novac i poklone. Vodolije vole da se igraju, da pobede „sistem“ i pokažu da su pametniji od svih (što neretko i jesu), a lako dolaze do novca. Po pravilu, pare neka ne troše na „gluposti“, već tačno znaju gde će svaki dinar da „ode“.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.