11 NAJAUTENTIČNIJIH STVARI U ŽIVOTU: Budite ih svesni uvek i stvarno ćete se osećati POSEBNO!
Foto: Giphy

neki kažu da su najvažnije

11 NAJAUTENTIČNIJIH STVARI U ŽIVOTU: Budite ih svesni uvek i stvarno ćete se osećati POSEBNO!

Treba uživati u malim stvarima
Objavljeno: 09:48h

Sve nas životni tempo pojede, pa od svakodnevnih gužvi ne stignemo uopšte da se osvrnemo i uživamo u malim stvarima, i razmislimo da li nam nešto nedostaje.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Mali životni trenuci, i emocije koje dolaze sa njima treba da nam ispunjavaju život, jer bez obzira na sve, oni ne mogu biti lažni, a ne mogu se ni sakriti.

Ovo su neke od najautentičnijih stvari na koje moramo da obratimo pažnju i da ih budemo svesni uvek.

Suze

Za većinu nas suze su odlika tuge. I normalno je da se liju suze kada se izgubi voljena osoba ili neko bližnji, ali treba znati da su suze česte i u trenucima blaženstva. Pošto se kaže da su oči ogledalo duše, onda su suze one koje izražavaju ljubav u našim srcima.

Osmeh

Ne treba pominjati lažni osmeh i prevarante, već samo one koji su istinski srećni što vas vide, i što se istinski smeju. Neki osmesi osvetle celu prostoriju, i takve ljude kada vidite jednostavlno se bolje osećate.

Iznenađenje

Najlepši osećaj, koji ne može ništa da zameni je kada na licima dragih ljudi vidite da su se pozitivno iznenadili. Osećanje ljubavi je neporcenjivo.

Zbunjenost

Kada ste iskreni, dešava se da ne možete da sakrijete emocije. Znate onaj osećaj kada su vam obrazi pocrveneli i kada osećate da svi gledaju u vas. E, baš u tim momentima izlaze naše prave emocije. Kada vas je sramota nečega, treba samo da znate da je to ljudska emocija.

Promene

Kada je nešto drugačije, ne možemo da ne primetimo. Neke promene su suptilnije, a druge su drastičnije. Svakako ih treba razumeti.

Lepota

Prava lepota se ne može sakriti. Nju možemo da vidimo svuda, da je nađemo u najjednostavnijim mestima. I to treba i da radimo.

Odlučnost

Kada gledate da se neko bori za nešto što nam izgleda nemoguće, ne može a da nas ne inspiriše. Volja da se ne odustaje ne dolazi lako, ali vas gura napred.

Radost

Prava radost se nalazi u najjednostavnijim stvarima, i sigurno vam je poznat onaj osećaj blaženstva kada ga vidite. Čak i kad vidite da neko otvara poklon i oduševljava se, bude vam puno srce. Oduševljenje i energija je zarazna, a upravo ovakvim osećanjem drugima ćete zagrejati srce.

Hrabrost

Mnogi trenuci u životu zahtevaju veliku hrabrost. Biti hrabar potrebno je često, i kada smo na ulici, i kada uradimo nešto neobično i nesvakidašnje, i kada treba nekome pomoći.

Ljubav

Ljubav je glavni pokretač, samo treba da naučimo da je vidimo u svakom segmentu. Treba pronaći ljubav u prijateljima, porodici, treba je davati drugima bez uslova i zahteva, jer nas ljubav povezuje na sve načine, jer je to potrebno.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.