Ovih 10 stvari o penisu sigurno niste znali! Kad se pretvara u bumerang? (FOTO) (GIF)

DA RASPLAMSATE STRASTI

Ovih 10 stvari o penisu sigurno niste znali! Kad se pretvara u bumerang? (FOTO) (GIF)

Da li ste znali da na penisu žive 42 vrste bakterija, i da postoje muškarci koji su savitljivi toliko da sami sebi mogu pružiti oralno zadovoljstvo?
Objavljeno:

Skoro 50 procenata populacije je vezano za ovaj organ ali ga čak ni oni ne poznaju baš najbolje. Ove stvari o penisu su manje poznate a kljućne su za muški seksualni život: Da li znate šta radite u krevetu? 12 muških erogenih zona (FOTO) 1. Prosek trajanja muškog orgazma je 6 sekundi. To je naspram ženskog i više nego beznačajno, jer ženski u proseku traje 23 sekunde. 2. Pušenje cigareta može doslovno skratiti muški polni organ i do 1 centimetar. Stanje je povezano sa uticanjem pušenja duvana na krvne sudove koji su odgovorni za erekciju. Ovo je najlakši način da kod žena probudite želju za seksom (FOTO)

7 rečenica koje žene ni u ludilu ne žele da čuju u krevetu (GIF) 3. Pomoću moderne medicine lekari sa jednim komadom obrezane kožice penisa novorođenčadi mogu stvoriti kožu kojom se leče opekotine. 4. Svaki 400- i muškarac je dovoljno savitljiv da može sam sebi pružiti oralno zadovoljstvo. 5. Postoji vrsta ribe kojoj je penis pozicioniran na glavi. Njeno ime je Phallostethus cuulong. 6. Tokom misionarskog položaja penis dobije oblik bumeranga. Zašto muškarci imaju erekciju ujutru? Odgovor je vrlo prost (FOTO)
Wikipedia / Sdbenny
Da li znate koje su 3 najveće muške omaške u krevetu? (FOTO) 7. Najduži izmereni ljudski penis dugačak je 34, 29 centimetara. Muškarac je odbio da se pojavi u pornografskom filmu. 8. Pored pušenja cigareta ‚‚nekorištenje" penisa takođe, može negativno uticati na njegovu dužinu prilikom erekcije. 9. Supena kašika sperme sadrži sedam kalorija 10. Na penisu žive 42 vrste bakterija, ukoliko je muškarac obrezan, taj broj je manji. (Espreso.co.rs / Izvor: klix.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.