STRUČNJAK ZA FINANSIJE OTKRIO TRIK KOJI ĆE VAM POMOĆI DA UŠTEDITE: Ubacite 1 STVAR u zamrzivač i REŠITE PROBLEME
Zamrzivač, Foto: Profimedia

odličan savet

STRUČNJAK ZA FINANSIJE OTKRIO TRIK KOJI ĆE VAM POMOĆI DA UŠTEDITE: Ubacite 1 STVAR u zamrzivač i REŠITE PROBLEME

Martin je rekao da je savjet dobar za svakoga tko želi spriječiti daljnje korištenje kartice dok ne podmiri dug

Objavljeno:

Stručnjak za finansije Martin Levis otkrio je da postoji jednostavan način kojim možete smanjiti dug na svojoj kreditnoj kartici. Sve što trebate učiniti je - staviti činiju vode u zamrzivač, piše The Sun.

Ako se borite držati korak sa stalno rastućim troškovima života, a volite peglati svoju karticu, Martin tvrdi da postoji jednostavna stvar koju možete učiniti kako biste sprečili njeno korištenje.

Inflacija, Novac, Dolar
foto: Profimedia

Tokom svoje emisije "Martin Lewis Money Show Live" koja se emitovala u utorak uveče, dao je ljudima vrlo zgodan savet. Možda će vam se učiniti malo čudnim, ali stručnjak za uštedu novca rekao je da sve što trebate je: hladnjak sa zamrzivačem, činija vode i vaša kreditna kartica.

Ušteđevinom pokrijte dug

Martin je rekao da je savet dobar za svakoga ko želi da spreči dalje korištenje kartice dok ne podmiri dug.

"Najprije podmirite dugovanje koje ima najveću kamatu. Za one koji imaju viška novca, preporučuje se da najprije očiste dugove s najvišim kamatama. Kada podmirite prvi, usredsredite se na uklanjanje sledećeg najvišeg i tako dalje", kazao je.

Evri, Evro, Euro, Novac
foto: Profimedia

"Ako imate ušteđevinu, iskoristite je za vraćanje dugova. Ako nemate novca, recite prijateljima da ne možete priuštiti da platite rundu u kafiću. A vi ostali - nemojte vršiti pritisak na ljude da troše kad nemaju gotovine", istaknuo je Martin.

On ima jako dobar savet za one koji vole peglati svoje kartice. "Ako stvarno ne vjerujete sebi, uzmite karticu i činiju sa vodom. Karticu stavite u činiju i to sve stavite u zamrzivač da se zamrzne. Tako ćete imati vremena za razmišljanje dok se ona odmrzne", istaknuo je.

(Espreso/Net.hr/The Sun)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.