OVAKO IZGLEDA STAN NA VRAČARU VESNE ČIPČIĆ: Od ovolikog LUKSUZA bole oči, a tek da joj vidite KAPIJU (FOTO)
Vesna Čipčić, Foto: Marina Lopičić

paŽnja

OVAKO IZGLEDA STAN NA VRAČARU VESNE ČIPČIĆ: Od ovolikog LUKSUZA bole oči, a tek da joj vidite KAPIJU (FOTO)

Iza vrata svog velelepnog doma naša legendarna glumica Vesna Čipčić evocira uspomene na poslednje dane s majkom pre nego što su se prošle jeseni zauvek rastale, priča o svom odnosu s decom i objašnjava zašto nije talentovana za brak, piše Glossy

Objavljeno:

Vesna Čipčić je glumica koju srpska publika obožava da gleda u predstavama i serijama, a evo kako izgleda njen porodični dom na Vračaru!

Iza vrata svog velelepnog doma naša legendarna glumica Vesna Čipčić evocira uspomene na poslednje dane s majkom pre nego što su se prošle jeseni zauvek rastale, priča o svom odnosu s decom i objašnjava zašto nije talentovana za brak, piše Glossy.

Kada se kroči iza velike metalne kapije koja prostrano dvorište glumice Vesne Čipčić (61) odvaja od žamora jedne prometne ulice na Vračaru, između brojnih biljaka koje se još stameno opiru prvoj jesenjoj hladnoći otkriva se put ka ulazu u njenu prostranu kuću. Zubato oktobarsko sunce obasjava belu fasadu ukrašenu zelenim žaluzinama dok nas na pragu dočekuje nasmejano lice domaćice, a u unutrašnjosti doma opojan miris jednog od brojnih vojvođanskih specijaliteta koji se podrazumevaju na njenoj trpezi.

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram/cipcicvesna

- U mojoj kući gotovo se svakodnevno prčka po šerpicama. To mi je ostalo još iz roditeljskog doma, a takav je i red. Kod mene se još i više mlati varjačom – počinje priču Vesna.

Inače, otkako se pre skoro osam godina razvela od kolege Aleksandra Alača, u kući je ostala da živi s decom, ćerkom Anjom (26) koja je krenula maminim stopama, i sinom Ivanom (20).

vesna čipčić
foto: Sonja Spasić

- Retki su trenuci kada smo svi na okupu. Anja sa svojom drugaricom živi u potkrovlju gde vode svoje domaćinstvo, a Ivan ima svoj deo – nastavlja glumica kojoj je jesen u neku ruku označila i povratak u dom. Dobar deo leta provela je na brojnim putovanjima, a sada u pauzama svoje posvećenosti pozorištu lagano pravi planove za zimu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.