OVIM LJUDIMA STIŽU PARE POČETKOM FEBRUARA, NOVČANIK ĆE IM BITI PREPUN: Nema većih SREĆNIKA od NJIH
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

astro

OVIM LJUDIMA STIŽU PARE POČETKOM FEBRUARA, NOVČANIK ĆE IM BITI PREPUN: Nema većih SREĆNIKA od NJIH

Jeste li među onima koji se sledećih šest meseci mogu veseliti svakom novom danu jer će biti ispunjeni dobicima raznih vrsta, saznajte u nastavku

Objavljeno: 17:31h

Iako je ova 2023. godina započela retrogradnim Marsom i Merkurom, a mnogi će planovi moraju da budu odloženi ili promenjeni te će dolaziti do šumova u komunikaciji, prvih šest meseci ove godine mogli bi da se pokažu kao izuzetno plodonosi za čak 5 horoskopskih znakova.

Naime, astrolozi prema tumačenju zvezda predviđaju velike poslovne, ali i ljubavne i novčane uspehe za srećnike rođene u pet horoskopskih znakova. Sreća bi trebalo da prati sve do polovne 2023., odnosno do kraja juna, a mogu očekivati i da će im ostatak godine proći u poprilično prijatnom tonu.

Jeste li među onima koji se sledećih šest meseci mogu veseliti svakom novom danu jer će biti ispunjeni dobicima raznih vrsta, saznajte u nastavku.

Horoskop
foto: Profimedia

Blizanci

Društvenost i prilagodljivost Blizanaca ove će im godine doneti brojne pozitivne rezultate. Prijatelji će ih podržati i pomoći im da ostvare svoje želje. Početak godine biće okrunjen uspesima na profesionalnom polju. Uz istinsko razumevanje svih zamršenosti svog zanata, lako će postići priznanje i čast. Oduševljenje njihovim uspehom deliće i poslovni partneri Blizanaca, koji će tako dokazati i kako vole svoje Blizance kao istinske prijatelje.

Ribe

Horoskopske Ribe uvek uživaju u istraživanju dubina svoje duše. Početkom godine poželeće da potajnu pokažu svoju slobodu, reći voljenoj osobi šta osećaju. Trebaće im samoća da bi se prepustili snovima o velikoj i lepoj ljubavi jer drugi odnosi ne mogu da ispune njihove visoke zahteve. Nakon što otvore svoje srce, Ribe bi ove godine već u martu trebalo da upoznaju posebnu osobu za koju će već pri prvom susretu pomisliti da im je srodna duša.

Bik

Bikovi su glavni hedonisti horoskopa, uživaju u luksuzu i skupocenim predmetima, a početkom ove godine će poželeti da zarade kroz svoj ručni rad. Tako će skrenuti s ‘utabanih staza’, dati otkaz ili posve promeniti profesiju, a takve drastične promene mogle bi ih dovesti do toga da se u konačnici ispostavi kako im je to bila najbolja odluka u životu. Zaradiće velike svote novca u febaruaru te će se pokazati kao odlični preduzetnici i inovatori, a istovremeno će imati i podršku okoline.

horoskop
foto: Profimedia

Ovan

Horoskopski Ovnovi imaće u prvih šest meseci 2023. posebno naklonjene zvezde kada je reč o sticanju bogatstva. Novac i poslovne prilike kao da će im u ruke padati s neba u februaru, a ovnovska šarmantnost i harizma samo će privući nove poslovne partnere k njima. Odlučni, strastveni i tvrdoglavi, Ovnovi će početak ove godine iskoristiti za poboljšanje na poslu i napredovanja koja su dugo čekali.

Vodolija

Vodolijina sposobnost lakog upijanja novih informacija pomoći će im da uspeju u bilo kojem području koje ih zanima. Uprkos svim protivurečnostima i haosu u mislima, sposobni su da očaraju druge svojom originalnošću uma. Što se tiče ljubavnog fronta, tu će se ograničiti. I umesto da se prepuste strastvenoj vezi, radije će malo patiti u tišini. Ali, ipak, Vodolije će početi da se viđaju s više osoba, a koje će ih obasipati poklonima – koje će oni rado primati.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.