ZA OVNOVE "SAM U KUĆI", DOK ĆE BIKOVI UŽIVATI U "GRINČU": Ovo su savršeni BOŽIĆNI FILMOVI za svaki horoskopski znak
Sam u kući, Foto: PrintScreen/ YouTube/Rotten Tomatoes Classic Trailers

drame, komedije, ljubavni...

ZA OVNOVE "SAM U KUĆI", DOK ĆE BIKOVI UŽIVATI U "GRINČU": Ovo su savršeni BOŽIĆNI FILMOVI za svaki horoskopski znak

Bilo drama, komedija ili porodična zabava, ovo je savršeni božićni film za vas – prema vašem horoskopskom znaku!

Objavljeno:

Volite da gledate božićne filmove, ali se čudite što se uvek vraćate jednom te istom naslovu ili ne znate koji da pogledate, jer još niste pronašli onaj najdraži u ogromnoj ponudi? Ako ste u nedoumici koji bi film konačno trebalo da pogledate oko Božića, gledanje u vaš horoskop može da pomogne.

Naime, vaš horoskopski znak ne otkriva samo kako će vam proći godina, nego i sa kojim ćete božićnim filmom doći na svoje. Bilo drama, komedija ili porodična zabava, ovo je savršeni božićni film za vas – prema vašem horoskopskom znaku!

Ovan: “Sam u kući”

Nigde se to ne spominje, ali nema sumnje da Kevin Mekalister u filmu “Sam u kući” mora da bude Ovan u horoskopu. Sve govori u prilog tome: silno je samouveren, pustolovan, maštovit i neovisan. Nijedan drugi horoskopski znak ne bi tako hladnokrvno reagovao da Božić mora da provede sam, a onda da ga posete dva provalnika. Kevin svladava svaku situaciju i čak uspeva jako dobro da se zabavi. Pravi uzor i neverovatno dobar božićni film!

Bik: “Grinč”

Bik voli “otkačeno”. Običan Božić uz ljubav, kič i svećice? Ne, ne za Bika u horoskopu. U “Grinču” istoimeno zeleno biće zbog traumatičnih iskustava iz detinjstva ne mrzi ništa više od praznika. Ali, neki stanovnici gradića “Whoville” približavaju Grinču ovo slavlje ljubavi i dobrih dela. Možda to mogu da uspeju i sa predstavnicima horoskopskog znaka Bik?

Blizanci: “Zapravo ljubav”

Gledanje televizora
Gledanje televizorafoto: Profimedia

Ako ste rođeni u znaku Blizanaca, prštite šarmom, druželjubivi ste, željni harmonije i uvek ste raspoloženi za romantiku. Zato vam nije dovoljna samo priča za Božić – treba vam više! Zvezde i vaš horoskop znaju: Klasični film “Zapravo ljubav” savršen je božićni film za vas.

Rak: “Ljubav i praznici”

Božić je vase vreme, jer volite da imate najvažnije ljude u svom životu oko sebe, da ih zabavljate, da razmišljate o savršenim poklonima i da stvorite lepe trenutke. Da li ste se prepoznali? Onda ste apsolutni Rak sa svojom duševnom i brižnom crtom. Ono što vam treba jeste božićni film koji je romantičan i krasi ga sjajno okruženje. Za vas je film: “Ljubav i praznici”. U njemu Kejt Vinslet i Kameron Dijaz zamenjuju svoje super udobne kuće u Los Anđelesu i Engleskoj tokom Božića i tako upoznaju jedinu pravu ljubav zaobilaznim putevima. Ovde ima dosta romantike i inspiracije – čisto zlato za zabavu za Rakove.

Novogodišnja jelka
Novogodišnja jelkafoto: Profimedia

Lav: “Ljubavna zamka”

Lavovi su snažne, harizmatične i optimistične osobe koje imaju velike planove za sebe i svoj život. Svako ko je već gledao film “Ljubavna zamka” znaće zašto pretpostavljamo da je junakinja Natali (Nina Dobrev) sigurno rođena kao Lavica. Natali je upoznala Džoša na aplikaciji za upoznavanje. Ali, postoji problem: ona živi u Los Anđelesu, a on u Njujorku. Nina leti poprilično lavovski, impulsivno i spontano do voljene osobe, gotovo kao romantično božićno iznenađenje. Tamo saznaje da se Džoš pretvarao da je neko sasvim drugi. Nakon pokušaja ispravljanja štete, duh Božića ipak se pojavljuje…

Devica: “Povratak u božićni potok”

Device su marljive, inteligentne, prizemne i avanturistički nastrojene u isto vreme. Pršte energijom i neustrašivije su od nekih drugih znakova Zodijaka. Postoji jedan božićni film koji odgovara mnogim aspektima rođenih u znaku Device: “Povratak u požićni potok”. U filmu, koji je često zastrašujuće predvidljiv, glavna junakinja Amelija ne samo da čisti svoj život, nego i prekida dugogodišnju porodičnu svađu – sve u samo osam dana…

Vaga: “Prošlog božića”

To je najbolja božićna pesma ikad, a 2019. godine Ema Tompson napisala je scenarij za film upravo inspirisana ovom pesmom. U glavnoj ulozi je Emilija Klark, kao Kejt, koja radi kao prilično ogorčeni i razočarani božićni vilenjak u robnoj kući sve dok je njen novi (i prilično tajanstveni) poznanik, Tom, ne uvede u život iz potpuno nove perspektive. Zašto je ovo baš pravi božićni film za Vage? Zato što su Vage jako zabavni ljudi koji će da uživaju gledajući Kejt kako se ponovo zaljubljuje u svet oko sebe u Londonu za Božić.

London
Londonfoto: Mike Clegg / Alamy / Alamy / Profimedia

Škorpija: “Noelov dnevnik”

Božićne bajke ili klasici poput “Sissi” nisu za žilavi horoskopski znak kao što je Škorpija. U filmu “Noelov dnevnik” pisac bestselera Džejkob otuđio se od svoje porodice nakon što ga je njegova mentalno bolesna majka isterala iz kuće kada je imao 16 godina. Nije ga bilo kod kuće 20 godina. Kad nekoliko dana pre Božića primi vest da mu je majka preminula i da mu je ostavila svoju kuću, vraća se da sredi imanje, da se suoči sa prošlošću i možda sa više nade da gleda u budućnost.

Strelac: “Najluđi Božić”

Provesti praznike sam na kauču kod kuće? Horor za aktivne Strelčeve! Ovaj horoskopski znak poznat je po svojoj dinamičnoj prirodi željnoj akcije. U filmu “Najluđi Božić” porodica Griswold želi da proslavi Božić sa svim ukrasima, ali to im baš i ne ide: božićno drvce je preveliko i ne stane u kuću, tipična američka svetla kućna rasveta je pokvarena i onda tu su i neželjeni posetioci na vratima. Ono što zvuči jako loše je, pre svega, jedna stvar: izuzetno je smešno.

Jarac: “Božićna priča”

Budi iskrena: na kraju godine svi smo skloni nostalgiji i ponekad sanjarimo o prošlim vremenima. Osobe rođene u horoskopskom znaku Jarca jako vole mentalno da otputuju u prošlost za Božić. Nije ni čudo da i oni više teže klasicima nego novim izdanjima. Odličan predlog filma za Jarčeve je “Božićna priča”. U Diznijevoj verziji, glavnog lika škrtog, ogorčenog i mrzitelja Božića Ebenezera glumi Džim Keri. Upravo na Badnjak, duhovi Božićne prošlosti, sadašnjosti i budućnosti opsedaju ga i pokušavaju da ga upute na pravi put.

Vodolija: “Kući za Božić”

Dobro, to je serija, ali… Božić sa celom porodicom ponekad zahteva poprilično diplomatske veštine i snalažljivost da se zadrži raspoloženje. To je nešto što ne bi trebalo da bude teško za horoskopski znak Vodoliju, jer su Vodolije poznate po svojoj kreativnoj prirodi usmerenoj na rešenje. Junakinja Johane takođe mora da bude kreativna u seriji. Kako bi izbegla neugodna pitanja, prve nedelje posta izmišlja dečka – njena je porodica oduševljena i spontano ga poziva na Božić. To je problem, jer sada Johane zapravo mora da pronađe odgovarajućeg partnera u samo 24 dana. Njen put kroz “džunglu” spojeva jednostavno je smešan!

Ribe: “Vilenjak”

Ribe su poznate po saosećanju, empatiji i duhovnoj crti. Svima žele samo najbolje i vole da stvaraju dobru atmosferu u dobrom društvu. Alter ego u filmu “Vilenjak” pronaći će u veselom Badiju (Vil Ferler) – osobi koju su odgojili božićni vilenjaci na Severnom polu i kreće u potragu za svojim biološkim roditeljima. Smešna Badijeva priroda izmamiće osmeh svakom gledaocu, ali slatka priča, u kojoj uvek uslužni prijatelj veruje u čari dobrote i ljubavi na Božić, nateraće srca Riba da brže zakucaju. Uživajte!

(Espreso / 24sata.hr / Sonja Simon)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.