UNESITE SREĆU U VAŠ DOM I POBOLJŠAJTE FINANSIJE: Najmanja promena privlači BOGATSTVO
Novčanik, Foto: George Mdivanian / Panthermedia / Profimedia

trik

UNESITE SREĆU U VAŠ DOM I POBOLJŠAJTE FINANSIJE: Najmanja promena privlači BOGATSTVO

Važno je znati da način na koji su naši prostori za odmor uređeni i raspoređeni može imati ogroman uticaj na naš san, produktivnost i opštu dobrobit

Objavljeno:

Poslednjih godina mnogo više vremena provodimo u svojim domovima. Samim tim, uređenje enterijera postalo je jedna od omiljenih kućnih aktivnosti, a svi mi smo polako ali sigurno postali pravi mali eksperti koji ništa ne prepuštaju slučaju. Ovo posebno važi za sve one koji već odavno prate savete feng šui stručnjaka za uređenje doma.

Spavaće sobe nisu izuzetak od ovog pravila. Važno je znati da način na koji su naši prostori za odmor uređeni i raspoređeni može imati ogroman uticaj na naš san, produktivnost i opštu dobrobit. Verovali ili ne, ali čak i najmanja promena rasporeda unutar spavaće sobe može vam pomoći da u svoj život privučete srećnije okolnosti, više poslovnih prilika pa samim tim i više bogatstva, piše Ženski magazin.

Spavaća soba
foto: Profimedia

Ulepšajte svoju spavaću sobu

Osvetljenje je neophodno jer utiče na prirodni protok energije u vašem domu. Dobro pogledajte oko sebe - da li bi vaša spavaća soba mogla da se ulepša novom lampom? Lampa ili noćno svetlo je najlakši način da unesete više svetlosti u prostoriju kako biste efikasnije obavljali svoje dnevne aktivnosti.

Ukrasite svoj prostor slikama

Slike koje odražavaju osnovne feng šui principe daju osećaj mira i lepote u svakoj oblasti. Izaberite slike koje sadrže bilo koji (ili svih pet) elemenata feng šuija - vodu, vatru, zemlju, metal i drvo. Slike drveća i šuma prikazuju element drveta; one koje sadrže plaže, vodopade, reke ili jezera predstavljaju element vode; one sa svećama ili bilo čime što ima veze sa plamenom prikazuju element vatre; dok biljke i planine prikazuju element zemlje.

Dodajte element drveta za rast i lečenje

Element drveta predstavlja rast, zdravlje, prosperitet i obilje u feng šuiju i često je povezan sa novim životom i novim počecima. Ima aktivnu i mušku energiju, ali i elemente receptivne i ženske energije. Postoji nekoliko načina da prikažete element drveta kroz feng šui u vašoj spavaćoj sobi. Pokušajte da ga integrišete kroz dekorativne elemente od drveta, nameštaj i druge drvene strukture.

(Espreso/Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.