Krvna grupa određuje ženski temperament. ŠTA SE KRIJE IZA KOJE ŽENE? (FOTO) (GIF)
Foto: profimedia

koja je vaša?

Krvna grupa određuje ženski temperament. ŠTA SE KRIJE IZA KOJE ŽENE? (FOTO) (GIF)

Ovo proučavanje daje najtačniji opis svih skrivenih ženskih osobina, pa ukoliko želite da neku damu upoznate malo bolje, pitajte je koja je krvna grupa
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Kada je reč o temperamentu, često se podrazumeva splet psiholoških karakteristika: dubina i stabilnost emocija, energičnost delovanja, individualne osobine ponašanja…

Zašto ženi NIJE dovoljan SAMO JEDAN muškarac? (FOTO) (GIF)

Postoji mnoštvo pristupa i metoda rešavanja ovog pitanja. Japanci i Korejci se pridržavaju teorije koja povezuje osobine temperamenta s krvnom grupom čoveka. U Japanu se i dan-danas, prilikom zapošljavanja, uzima u obzir krvna grupa.

Ženski temperament je velika nepoznanica, pa ne čudi zašto je toliko puta izučavan, a proučavanje preko krvne grupe daje najtačniji opis svih skrivenih ženskih osobina.

foto: giphy

Sve ženske osobine prema njenoj krvnoj grupi:

0 krvna grupa

Žene ove krvne grupe su poprilično egoistične. U odnosima s muškarcima vrlo su ljubomorne i strastvene. Dominantne i jake ličnosti. Ove predstavnice lepšeg pola pokušavaju da u svemu kontrolišu svoje izabranike, tako da će muškarcu, koji će pokušati da je prevari, to biti teško ostvarivo.

Ove žene prema mirnim i slabim partnerima brzo postaju ravnodušne. Među uspešnim, poslovnim ženama i poznatim osobama dominiraju baš žene s ovom krvnom grupom.

foto: giphy

Od svojih muškaraca očekuju sreću, zadovoljstvo i nežnost. Kao supruge vladaju iz pozadine i često aktivno učestvuju u izgradnji karijere svog supruga. Kao majke, prema deci se postavljaju prijateljski, a vlastite ambicije ostvaruju i preko supruga i dece.

foto: Shutterstock
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.