RECEPT ZA PREDJELO KOJE OBAVEZNO MORA DA SE NAĐE NA NOVOGODIŠNJOJ TRPEZI: Punjena jaja koja ćete OBOŽAVATI
Punjena jaja, Foto: Profimedia

IDEJA ZA SPREMANJE

RECEPT ZA PREDJELO KOJE OBAVEZNO MORA DA SE NAĐE NA NOVOGODIŠNJOJ TRPEZI: Punjena jaja koja ćete OBOŽAVATI

Nestaće sa stola za tili čas

Objavljeno:

Punjena jaja su sjajno predjelo za svaku priliku, a različiti filovi će zadovoljiti i najzahtevnija nepca. Pored toga što su ukusna, veoma se brzo i prave, tako da ćete za manje od pola sata na stolu imati savršeno predjelo koje će oduševiti i goste i ukućane.

Sastojci:

10 jaja

250 g šunke

5 kiselih krastavčića

6 kašika majoneza

3 kašike senfa

2 šargarepe

1 ljuta papričica

peršun

1 kašika sirćeta

so, biber

Priprema:

U veću šerpu sipajte vodu, stavite jaja i sipajte sirće. Ostavite jaja da se kvuaju, a za to vreme pripremite fil.

Punjena jaja
Punjena jajafoto: Profimedia

Kisele krastvčiće, šunku i šargarepu iseckajte sitno, pa ih pomešajte sa majonezom i senfom.

Posolite i pobiberite po ukusu.

Kuvana jaja oljuštite, isecite na pola i izvadite žumanca.

Žumanca dodajte u fil i sve dobro promešajte.

Unutrašnjost jaja punite filom.

Odozgo stavite seckanu ljutu papriku i peršun.

Prijatno!

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.