Samo 1 stvar je ženama draža čak i od seksa! Pogađate koja? (FOTO) (GIF)
Foto: Thinkstock

imate jedne takve?

Samo 1 stvar je ženama draža čak i od seksa! Pogađate koja? (FOTO) (GIF)

Čak se ni osećaj zadovoljstva nakon dobitka na lutriji ne može meriti sa euforijom i navalom endorfina kada uspeju da...
Objavljeno: 21:03h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Seks je bitna stavka svakog romantičnog odnosa, ali čini se da za neke žene postoje veća zadovoljstva od toga. Kako je otkrilo jedno nedavno istraživanje, sprovedeno na Britankama, više od četvrtine njih smatra da je uvlačenje u stare farmerke veće zadovoljstvo od seksa.

5 stvari zbog kojih će vas OSTAVITI SVAKI MUŠKARAC! (GIF)

Njih čak 35 procenata u svom ormanu čuva onaj savršeni par, iz vremena kada su bile mlade i vitke, u nadi da će ih jednog dana ponovno obući i zavoditi u njima.

foto: giphy

29 procenata njih je na pitanje kako bi se osećale, kada bi ponovno stale u njih, odgovorilo ‚‚bolje nego nakon seksa". Njih 28 procenata je na isto pitanje odgovorilo ‚‚bolje nego nakon unapređenja na poslu", a 20 procenata njih je reklo ‚‚bolje nego nakon dobitka na lutriji".

foto: Shutterstock

Takav par farmerki u ormanu za njih predstavlja motivaciju, kada pokušavaju da izgube koji kilogram viška, a pritom im nije bitno koliko su one stare, jer su se u njima osećale sjajno.

foto: tumblr
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.