OSTAVIO NAŠU POZNATU GLUMICU I ZAPOČEO VEZU SA ĆERKOM PREDRAGA EJDUSA: Ljubavni trougao za koji je MALO KO ČUO
Predrag Ejdus, Foto: Dragan Kadić

KO BI REKAO

OSTAVIO NAŠU POZNATU GLUMICU I ZAPOČEO VEZU SA ĆERKOM PREDRAGA EJDUSA: Ljubavni trougao za koji je MALO KO ČUO

Vanja Ejdus je ćerka preminulog glumca Predraga Ejdusa, a i ona se bavi glumom.

Objavljeno: 09:32h

Ona retko iznosi privatne detalje, a jednom prilikom je progovorila o ćerki koju je dobila sa Ivanom Kostićem, sinom pokojne glumice Stanisalve Pešić.

Ona je rekla kako se trudi da najviše vremena provodi sa ćerkom Sanom, a obožava kada se zajedno šale i igraju. Glumica je istakla da svoju mezimicu uči da bude borac, iskrena i da ne laže.

Vanja Ejdus
foto: Printscreen/Youtube/ ZooM Vesti Uzice

Ejdusova ćerka se razvela kada je Sana bila još mala, a otkrila je kako je to uticalo na nju:

"Mislim da smo sve troje to prevazišli na najzdraviji mogući način. Prijatelji smo i želimo jedno drugom dobro. Ona ima i oca i majku koji su sto posto prisutni u njenom životu i ne vidim da tu postoji ikakav problem. Razvod je, po mom mišljenju, problem samo onda kada se dve najvažnije osobe mrze, unižavaju i vređaju, a to onda sluđuje dete jer mu prerano detronizuje najbitnije figure. Moja Sana deluje kao srećna i stabilna devojčica."

Sa bivšim suprugom ostala je u dobrim odnosima, a danas je u srećnoj vezi sa montažerom Stevanom Marićem, prenosi Hello.

Jelena Gavrilović
foto: Zorana Jevtić

Baš kao u nekom filmskom zapletu, Stevan je ranije bio u vezi sa Vanjinom koleginicom Jelenom Gavrilović. Veridbu su objavili 2015, ali su umesto brakom, vezu okončali raskidom.

(Espreso/Stroy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.