SERGEJ TRIFUNOVIĆ JE BIO U STRASTVENOJ VEZI SA OVOM LEPOTICOM: Ona je ćerka naše POZNATE GLUMICE (FOTO)
Sergej Trifunović, Foto: Aleksandar Jovanović Cile

LEPA JE

SERGEJ TRIFUNOVIĆ JE BIO U STRASTVENOJ VEZI SA OVOM LEPOTICOM: Ona je ćerka naše POZNATE GLUMICE (FOTO)

Malo ko zna za ovo

Objavljeno:

Sergej Trifunović svoju uspešnu karijeru stekao je zahlvaljujući poznatim ulogama, ali i političkom angažovanju, čiji put je sam izgradio. Međutim, malo ko zna za jedan detalj.

Naime, on je bio u vezi sa ćerkom Ljiljane Dragutinović, Anom Vučelić.

Ćerka Milorada Vučelića i Ljiljane Dragutinović uspešna je i prelepa. Majka, supruga i pozorišni reditelj, Ana Vučelić prilično je zadovoljna kockicama koje je u svom životu složila.

Sa izabranikom i filmskim rediteljem Veljkom Mićunovićem Ana je dobila sina, a njihova romansa traje već skoro četiri godine. Sin je došao kao kruna ove ljubavi, a baka i deka ponosni su što imaju malog naslednika.

Ana Vučelić
foto: Printscreen Instagram

- Prelep, unuče vas vrati u ono vreme kada su vaša deca bila mala i tada nastupa posvećenost i potreba da mu sve bude potaman. Sad imam mogućnost da uživam u njemu, a ne samo da zarađujem, kako je bilo dok su odrastali Ana i Branislav. Kada sam s njim, potpuno podetinjim, jurimo se, čučimo na podu i šetamo - rekla je svojevremeno glumica za magazin Story.

Ipak, još uvek se pamti i buran život ćerke Milorada Vučelića, na koji je stavila tačku, kada se upustila u romansu sa Veljkom. Naime, svojevremeno su Anu povezivali sa Draganom Mićanovićem, dok je sa Sergejem Trifunovićem imala strastvenu vezu.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.