NAJTEŽI MESECI U 2023. GODINI: Otkrijte u kom mesecu će sve krenuti PO ZLU
Dečko, Foto: Profimedia

ASTROLOGI

NAJTEŽI MESECI U 2023. GODINI: Otkrijte u kom mesecu će sve krenuti PO ZLU

Tokom sledeće godine svaki horoskopski znak će imati taj jedan posebno težak mesec

Objavljeno:

Sledeća godina će biti puna lepih trenutaka, ali i onih manje prijatnih. Svaki horoskopski znak imaće krizne trenutke, a astrolozi su predvideli koji će im mesec doneti najmanje sreće.

Ovan

Iako će leto biti nezaboravno, septembar će za Ovnove biti pun izazova. Poteškoće će se gomilati, a posebno će biti teško početkom meseca. Dolazi do porasta tenzija, pa će u ovom periodu biti teško izbeći sukobe.

Bik

U junu će mnogo toga krenuti po zlu, posebno kada je u pitanju njihov profesionalni život. Stres će se povećati, a oni će imati problema u donošenju odluka. Ako se oslone na savete ljudi kojima veruju, biće im mnogo lakše.

Svađa
foto: Profimedia

Blizanci

Avgust će biti prilično naporan mesec za Blizance. Imaće utisak da ništa ne ide kako treba i pitaće se da li se zvezde možda urotile protiv njih. Treba da se čuvaju konfliktnih situacija i razumnije upravljaju novcem.

Rak

Rakovi će se u januaru suočiti sa brojnim nesporazumima, posebno kada je ljubav u pitanju. Trebali bi imati na umu važnost otvorene komunikacije i savetuje im se da pokažu više spremnosti na kompromis.

Lav

Lavovi će u junu imati slabu samokontrolu, pa će imati problema da drže jezik za zubima. Njihovo strpljenje će biti u fokusu, a zbog čestih svađa i sukoba sa okolinom često će se osećati umorno i frustrirano.

Devica

Tokom augusta, Device će osetiti da im je sreća okrenula leđa. Neki od planova će im propasti, a mnogi će se osećati frustrirano zbog nemogućnosti poslovnog napretka. To će ih podstaći na promenu strategije.

Vaga

Planetarni uticaji u aprilu će biti napeti. Malo stvari će ići kako treba, a mogli bi i u finansijskim problemima ako ne budu oprezniji. Trebalo bi racionalnije upravljati novcem i pažljivo planirati buduće troškove.

Stres
foto: Profimedia

Škorpija

Iako je jun inače mesec rezervisan za zabavu i opuštanje, ova godina će za Škorpije biti puna drame na poslu i u porodici. Povrh svega, pojaviće se napetost u vezi, pa ih čekaju ne baš prijatne odluke.

Strelac

Strelčeve u oktobru čeka komplikovana odluka, kako u ljubavi tako i na poslu. Problem će biti u tome što neće znati šta da rade. Moraće da odluče da li žele da slede razum ili osećanja.

Jarac

Njihova rasipnost bi mogla izmaći kontroli u martu, a zbog želje da žive na visokoj nozi, neki će maksimalno iskoristiti svoje kreditne kartice. Moraće da porade na samokontroli kako bi se vratili u red i izbegli dugove.

Vodolija

Leto će biti komplikovano godišnje doba za Vodolije, a jun će im biti posebno težak. Duge veze mogle bi pasti u krizu, a nestabilne veze će biti na tankom ledu. U ovom periodu treba biti oprezan sa svojim izjavama i suzdržati se od ishitrenih odluka.

Ribe

Ribama će u junu sve krenuti po zlu, pa će u jednom trenutku čak i prestati da broje sve izazove koji su ih zadesili. Osećaće se pomalo izgubljeno, pa će im biti teško da zadrže optimizam, ali će krajem meseca biti primetno olakšanje.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.