OVO VAS ČEKA DAN PRED SVETOG NIKOLU: Dnevni horoskop za 18. DECEMBAR, zvezde su vam TO SPREMILE
Horoskop, Foto: Profimedia

EVO ŠTA VAS ČEKA

OVO VAS ČEKA DAN PRED SVETOG NIKOLU: Dnevni horoskop za 18. DECEMBAR, zvezde su vam TO SPREMILE

Pročitajte šta vas čeka

Objavljeno:

Saznajte kako su vam zvezde naklonjene i pročitajte vaš dnevni horoskop za 18. decembar 2022. godine.

Ovan Posao: Ključ uspeha u ovom periodu sastoji se u vašoj spremnosti na kompromise. Jedino u tom slučaju ćete sklopiti važan sporazum. Ljubav: Ovaj period može obeležiti ljubavna avantura na nekom putovanju. Izazov veze na daljinu. Zdravlje: Alergija. Bik Posao: Značajan poslovni sastanak obeležiće ovaj dan. Potrudite se da precizno izlažete svoje ideje da ne bi došlo do nesporazuma. Ljubav: Partner se ponaša nedosledno, a to vaš emocionalno iscrpljuje. Otvoreno porazgovarajte o svemu. Zdravlje: Zadržavanje vode u organizmu. Blizanci Posao: Ovaj dan obeležiće iznenadno poslovno putovanje, a vi ćete postići značajan dogovor. Finansijski dobitak. Ljubav: Ljubavni elektricitet se oseća u vazduhu između vas i osobe sa kojom se viđate na poslu. Početak ljubavne veze. Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom.

Rak Posao: Očekuje vas iznenadno poslovno putovanje. Uspešan poslovni sporazum sa inostranstvom. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom sve više dobija na kvalitetu. Atmosfera između vas je puna uzajamne nežnosti i razumevanja. Zdravlje: Promenite režim ishrane. Lav Posao: Atmosfera neizvesnosti okružuje jedan vaš važan poslovni dogovor. Igrajte na kartu svoje sugestivnosti. Ljubav: Ovaj dan može vam doneti nesuglasice s partnerom. Njegovu sumnju ne tolerišete i doživljavate kao uvredu. Zdravlje: Reumatske tegobe. Devica Posao: Ovaj period može da bude veoma uspešan za Device koje se bave kreativnim zanimanjima. Period pojačane inspiracije. Ljubav: Niste sigurni u to da li je osoba sa kojom ste počeli da se viđate zaista ona prava ili ne. Zdravlje: Više se krećite.

Vaga Posao: Vaš odnos sa nadređenima se postepeno popravlja i to će popraviti opštu atmosferu na poslu. Dobićete pohvale. Ljubav: Danas vam se pruža prilika da upoznate veoma privlačnu osobu na nekom kraćem putovanju. Romantičan susret. Zdravlje: Nervoza. Škorpija Posao: Oprezno upravljajte novcem budući da vam planetarni aspekti mogu zamagliti vidike i uzrokovati pogrešnu procenu. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom danas može da prolazi kroz krizu poverenja. Moguće su ljubomorne scene. Zdravlje: Glavobolja. Strelac Posao: Danas ćete biti u situaciji da improvizujete rešenje, jer može doći do zastoja u isplati. Situacija će zahtevati prilagođavanje. Ljubav: Nesporazumi u porodici mogu da vam stvore stres. Neophodno je kompromisno rešenje. Zdravlje: Više se odmarajte.

Jarac Posao: Ovaj dan posvetite ponovnom osmišljavanju radnog plana, jer vas očekuju nestabilne okolnosti. Moguće je zakašnjenje važne uplate. Ljubav: Slobodne Jarčeve očekuje susret sa jednom fatalno privlačnom Devicom ili Ribom. Zdravlje: Bolovi u vratu. Vodolija Posao: Usponi i padovi na finansijskom planu. Obazrivo upravljajte novcem, jer može biti nekih nepredviđenih okolnosti. Ljubav: Vaš odnos sa partnerom prolazi kroz fazu iskušenja. Niste sigurni u iskrenost njegovih osećanja. Zdravlje: Loša cirkulacija. Ribe Posao: Poslovna saradnja sa nekim prijateljima može da naiđe na prepreke. Može doći do privremenog odlaganja vaše saradnje. Ljubav: Sve više vam se dopada osoba koja vam je nepristupačna. Skupite hrabrost i krenite u osvajanje. Zdravlje: Alergija.

(Espreso/Svet plus)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.