SOFIJA RAJOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS, SAD JE DRUGA OSOBA: Ni za 3 ŽIVOTA je NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)
Sofija Rajović, Foto: Damir Dervišagić

TRANSFORMISALA SE

SOFIJA RAJOVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS, SAD JE DRUGA OSOBA: Ni za 3 ŽIVOTA je NE BISTE PREPOZNALI (FOTO)

U početku nije znala da boluje od insulinske rezistencije, ali kao znak za uzbunu shvatila je kada se za tri nedelje ugojila čak 10 kilograma, a da pritom nije mnogo jela

Objavljeno: 12:26h

Glumica Sofija Rajović dugi niz godina vodila je bitku sa viškom kilograma. Uprkos svim naporima da izvaja vitku figuru, nikako nije mogla da dosegne zamišljenu cifru na vagi, a čijenica da ima zdravstveni problem otežavala joj je da dosegne željeni cilj.

U početku nije znala da boluje od insulinske rezistencije, ali kao znak za uzbunu shvatila je kada se za tri nedelje ugojila čak 10 kilograma, a da pritom nije mnogo jela. To je bio trenutak kada je lepa glumica potpuno promenila ishranu, u životni ritam uvrstila šetnje i adekvatne lekove.

1 / 6 Foto: Damir Dervišagić

- Preveliki sam hedonista da bih mogla zauvek da se odreknem nekih stvari, pa zato mesec, dva vodim računa, pa onda prekršim. Želja mi je da se probudim ujutru i pomislim: „Šta bih mogla danas da obučem?" ili „Kako da se našminkam?", kao svaka normalna žena, a ne da kažem: ,,Gde danas da ručam?” Eto, moj život se bazira na tom pitanju: „Dobro jutro. Gde ću da ručam danas?" Ipak, pomoću lekova, šetnje i promena u ishrani, uspela sam - ispričala je Sofija jednom prilikom, a zahvaljujući tome, danas izgleda ovako.

(Espreso/Gloria)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.