NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP SA SOBOM DONOSI TURBULENSCIJE: Dva datuma su presudna
Foto: Profimedia

ASTRO

NEDELJNI LJUBAVNI HOROSKOP SA SOBOM DONOSI TURBULENSCIJE: Dva datuma su presudna

Astrolozi su otkrili najsrećnije datume za ljubav za svaki znak Zodijaka do 18. decembra

Objavljeno: 20:56h

Kako decembar odmiče, tako svi pripadnici Zodijaka imaju šansu da nauče kako da prevaziđu izazove koji utiču na njihov emotivni život.

Astrolozi kažu da u ovim danima svi učimo da budemo zahvalni za ljubav koju delimo sa voljenom osobom.

Sunce i Saturn pomažu da zalečimo ljubavne rane iz prošlosti, pa će svi pripadnici Zodijaka osetiti nadu da će se u budućnosti stvari na emotivnom planu odvijati povoljnije.

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Tokom ove nedelje neki horoskopski znaci će uživati u romansama, dok će drugima postati jasnije zbog čega bi trebalo da raskinu emotivnu vezu i potraže ljubavnu sreću sa nekom drugom osobom.

Ipak, dva datuma do kraja sedmice biće značajna za sve znake Zodijaka - 16. i 18. decembar.

U petak, 16. decembra, poslednja četvrt meseca odigrava se u znaku Device. Duhovno, poslednja četvrt predstavlja trenutak oslobađanja i otpuštanja. Vreme je da prepoznamo da samo zato što nešto želimo ne znači da će se to i desiti.

Takođe, ovo je dan za oslobađanje od uverenja i misli koje nas odvode od manifestovanja naših snova i odnosa koji priželjkujemo. Devica je detaljno orijentisan znak sklon analizama, pa nam energija koju ćemo osetiti 16. decembra omogućava da se oslobodimo potrebe za kontrolom.

Čak i ako se ne budete osećali dobro, ne zaboravite da će se jednom u životu sve kockice složiti onako kako ste zamislili i kako je najbolje za vas. Oslobodite se iluzije da možete da zaustavite život, jer ste nespremni da se prilagodite i menjate.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

U nedelju 18. decembra asteroid Ceres prelazi u znak Vage i stvara ambijent koji podržava ljubav i brižnost, kako prema drugima, tako i prema sebi. Tokom ove faze briga o sebi postaće prioritet, ali to ne znači da ćete zapostaviti voljenu osobu ili da će ona zapostaviti vas.

Ovo je dan u kom većina pripadnika Zodijaka može lakše nego inače da izgladi nesuglasice, uz zahvalnost što pokraj sebe imaju osobu punu razumevanja, ljubavi i podrške.

U nastavku pročitajte šta koji znak Zodijaka može da očekuje na ljubavnom planu do 18. decembra i kog dana će osetiti najveći ljubavnu sreću.

Ovan

Vaš najbolji dan za ljubav je 18. decembar. Pružiće vam se prilika da uživate u odnosu koji ste izgradili sa voljenom osobom, umesto da se fokusirate na ono što je možda pošlo naopako.

Bik

Najbolji dan za ljubav ove nedelje je četvrtak, 15. decembar. Dok se Sunce u Strelcu ukršta sa Neptunom u Ribama, donećete odluku da napravite ravnotežu u svom profesionalnom i ličnom životu. Ipak, mali prioritet daćete voljenoj osobi sa kojom ćete provesti više vremena nego što ste to činili u proteklom periodu.

Par, Ljubav
foto: Profimedia

Blizanci

Vaš najbolji dan za emotivne relacije je ponedeljak, 12. decembar. Energija planeta pomaže vam da odlučite da li ste prerasli postojeću vezu. Ovo je nedelja u kojoj ćete igrati na “sve ili ništa”.

Rak

I vama je, kao i osobama rođenim u znaku Blizanaca, najsrećniji dan za ljubav ove nedelje 12. decembar. Kako se Sunce u Strelcu karmički usklađuje sa Saturnom u Vodoliji, bićete spremni da preispitate vezu u kojoj ste i da procenite na koje načine biste mogli da je osvežite i učinite uzbudljivijom.

Lav

Vama će se ljubavna sreća nasmešiti u utorak 13. decembra. Energija isceljenja koju ste tako dugo čekali konačno stiže. Saturn u Vodoliji aktiviraće vaš sektor emotivnih odnosa, pa iskoristite trenutak.

Devica

Najbolji dan za ljubav ove nedelje za vas je četvrtak 16. decembar. Nešto krupno se dešava u vašem domu ove sedmice, posebno u relacijama sa voljenom osobom. Promene koje ste priželjkivali biće berićetne - radujte se tome!

Vaga

Sam kraj nedelje, 18. decembar, za osobe rođene u znaku Vage biće ujedno i najsrećniji dan na ljubavnom polju. Astreoid Ceres, koji vlada kućom i ženstvenošću, vraća se u vaš horoskopski znak i pomaže vam da budete u fokusu interesovanja drugih bez posebnog truda.

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

Škorpija

Vaš najbolji dan za ljubav biće subota 17. decembar. Merkur u Jarcu aktivira teme komunikacije, jer je u harmoniji sa Uranom u Biku. Ovaj aspekt donosi razgovore o emocijama i očekivanjima u ljubavi, a upravo taj razgovor mogao bi da donese velike promene. Konačno, vreme je da prihvatite talas promena koji je počeo da zapljuskuje vaš emotivni život.

Strelac

Najbolji dan za ljubav ove nedelje je četvrtak 15. decembar. Vreme je da se otvorite i prigrlite novitete koji stižu u vaš život. Sunce u Strelcu u kvadratu sa Neptunom u Ribama pomoći će vam da preduzmete nesvakidašnju akciju da biste uneli promene u emotivni život.

Jarac

Dan u kom ćete imati najviše sreće u ljubavi tokom ove nedelje je utorak 13. decembar. Eenergija Lava vladaće svim aspektima intimnosti, pa odvojte malo više vremena da se posvetite voljenoj osobi. Ovo je savršeno vreme da vaša veza postane prioritet.

Vodolija

Najbolji dan za ljubav biće petak 16. decembar. Poslednja četvrt meseca u Devici govori o oslobađanju i prevazilaženju izazova. Uživajte u trenucima neočekivane sreće i radosti na ljubavnom planu.

Ribe

Kao i Vodolijama, i vama će najsrećniji dan za dešavanja na emotivnom polju biti petak 16. decembar. Izazovi sa kojima se budete suočavali otvoriće novo poglavlje u ljubavnom životu. Vi i vaša voljena osoba uspećete da prevaziđete sve prepreke koje život bude stavio pred vas.

(Espreso/Yourtango)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.