Hoćete da se ženite/udajete? Ovo su najbolji i najgori datumi za venčanje u 2017! (GIF)
Foto: Shutterstock

Pažljivo birajte!

Hoćete da se ženite/udajete? Ovo su najbolji i najgori datumi za venčanje u 2017! (GIF)

Numerolozi tvrde da upravo datum koji mladenci izaberu za izgovaranje sudbonosnog “Da” može prilično odrediti tok njihovog budućeg bračnog života
Objavljeno:

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Numerolozi tvrde da dan vašeg venčanja može uticati na vaš brak i odrediti tok vašeg bračnog života. Ukoliko možda planirate najvažniji dan u svom životu ove godine pazite kog datuma izgovarate "sudbonosno DA". Sve odluke koje mladi parovi donose za svoj budući zajednički život su jako važne.

AKO NAMERAVATE DA JE ZAPROSITE, morate da razmislite o ovih 7 stvari! (FOTO) (GIF)

To važi i za one na prvi pogled nevažne detalje koji mogu da utiču na kvalitet života. Odluka koja se odnosi na određivanje datuma venčanja nije mala i jako je važna.

foto: giphy

Znajte i da je obavezno je da verenički prsten i burme budu zlatni, jer je zlato največniji materiljal, beli ili žuti jer su to čiste boje, i da verenički ima dijamant jer on simboliše neprolaznu i čistu ljubav.

foto: giphy

Verenički prsten i burma su oduvek bili simbol vernosti i imaju veoma dugu tradiciju. Egipćani su još od 9 veka p. n. e smatrali da je prsten simbol vezivanja i neraskidivosti veze ili braka, a darivali su ga kao simbol ljubavi.

foto: giphy

Venčanje je događaj na kom mladenci s dragim ljudima slave svoju ljubav i početak zajedničkog života, zato je važno da bude onakvo i onda kada mladenci to žele.

foto: giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.