NAJPOZNATIJA SRPSKA ASTROLOŠKINJA OTKRILA KOJI JE NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNAK: Ovo svi morate čuti!
Horoskop, Foto: Profimedia

DA LI STE ZNALI?

NAJPOZNATIJA SRPSKA ASTROLOŠKINJA OTKRILA KOJI JE NAJBOLJI HOROSKOPSKI ZNAK: Ovo svi morate čuti!

Numerolog i astrolog Goca Dragišić otkriva sve što treba da znate o neustrašivim Devicama

Objavljeno:

Svaki horoskopski znak ima osobine po kojima se razlikuje od drugih, a kako ističe astrolog i numerolog Goca Dragišić, Device su iskrene do srži, hrabre i pune pozitivne energije!

- Devica je šesti znak zodijaka. Ženski je i zemljani, te po svojoj prirodi treba da bude racionalna i borbena.

Element Device je zemlja, te se osobe rođene u ovom horoskopskom znaku uglavnom bave konkretnim stvarima, koje mogu da iskoriste u praksi - kaže Goca i nastavlja: - Realistične su i veruju isključivo svojim osećajima i logici promišljanja u analitičkom procesu obrade podataka, a svakom problemu pristupaju vrlo studiozno, pa čak i kada su u pitanju jednostavne svakodnevne aktivnosti poput kupovine. Njima se nikada neće dogoditi da ih neko nagovori da potroše novac na nešto što im nije potrebno ili što na nekom drugom mestu, mogu naći jeftinije. Devica je znak koji ništa ne prepušta slučaju. Voli da drži sve pod kontrolom i da se o svemu pita. Mnogo analizira, mnogo razmišlja, da bi sebe mogla da zaštiti. Oprezna je na poslu i zato može biti uspešna.

Device vole red, a u to ćete se uveriti kada kročite u njihov dom, jer tamo sve zna svoje mesto i svrhu. Prirodno su sklone minimalističkom pristupu, nameštaj im je praktičan, uz neupadljiv enterijer, gotovo je nemoguće da vam nešto "bode oči" ili iskače iz celine.

Horoskop
foto: Profimedia

Veoma iskrena

Žena Devica je uvek iskrena i sve što misli kaže. Sa njom uvek znate na čemu ste! Otvorena je kako u vezi, tako i u odnosima sa drugim ljudima.

Čak iako joj se neko ne dopada, neće se ustručavati da otvoreno to stavi do znanja toj osobi. Tako otvoreno pokazuje i naklonost prema osobama čije društvo joj prija. Od žene Device nikada nećete čuti da ogovara i tračari. To jednostavno nije njen stil.

Puna je ideja

Devica važi za velikog mislioca, te je uvek zaokupljena svojim mislima, šireći svoje vidike.

Maštovita je, kreativna i puna ideja! Sve to savršeno prezentuje kroz svoje planove. Ako imate ženu Devicu za prijatelja, poslušajte njen savet i njenu ideju sprovedite u delo, jer će vam sigurno pomoći.

Hrabra

Možda će vam na prvi pogled delovati stidljiva i povučena, ali čim je malo bolje upoznate shvatićete da ste bili u zabludi.

Žena Devica je izuzetno hrabra, a nikad ne odustaje od svojih ciljeva.

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.