4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA U NOVU GODINU ULAZE SA PARTNEROM: Budite BEZ BRIGE, na ovom polju će sve pucati od STRASTI
Horoskop, Foto: Profimedia

ljubav

4 HOROSKOPSKA ZNAKA KOJA U NOVU GODINU ULAZE SA PARTNEROM: Budite BEZ BRIGE, na ovom polju će sve pucati od STRASTI

Mnogo toga će biti u haosu kod Blizanaca

Objavljeno:

Ovo su 4 horoskopska znaka koja imaju najveće šanse da do zime upoznaju svoju srodnu dušu i zaljubljeni i ispunjeni uđu u novu godinu.

Blizanci

Mnogo toga će biti u haosu kod Blizanaca, ali ne i ljubavni život. Imate veliku šansu da do zime upoznate osobu svog života!

Mnogi Blizanci će se, pak, pomiriti s bivšim partnerom, ali astrolozi savetuju da je bolje ostaviti sve u prošlosti i ne pokušavati da gradite tamo gde je nešto već srušeno. Svemir vas sigurno vodi pravoj osobi.

Ljubav, Par
foto: Profimedia

Devica

Nakon izazovnog razdoblja, Devicama dolazi razdoblje velikih promena u životu. One koji su dugo bile same, Svemir će nagraditi novom ljubavi koja će im zaliječiti sve stare rane.

Ako ste u vezi koja je već duže vreme u krizi, kraj godine bi mogao da bude ključan. Ako ne poradite na komunikaciji, jedno od vas dvoje bi moglo da potraži sreću sa strane, a to znači i definitivan kraj.

Strelac

Predstavnicima ovog znaka kraj godine donosi puno dobrih stvari na polju ljubavi. Oni koji su sami upoznaće nove, zanimljive ljude.

Na njima će biti samo da izaberu s kim će se bolje slagati. Ako ste u vezi koja stagnira, ovo je sjajno vreme da se stvari pokrenu. Potrebno je vreme, budite strpljivi i radite na tome da vaš odnos bude otvoreniji i da manje kontrolišete jedno drugo. Sve će se rešiti do zime!

Par, Veza, Prijateljstvo, Romantika, Ljubav
foto: Profimedia

Vodolija

Vodolije koje su same imaće priliku da započnu novu romansu. Velike su šanse da to neće biti samo prolazna avantura za pamćenje, već osoba s kojom možete započeti vezu koja ima potencijal da potraje.

Ako ste u braku, uspavana osećanja će procvetati početkom zime. Vaš partner i vi složićete se da je vreme da se približite jedno drugome, da se pokrenu strasti. Putovanje je način da ponovo otkrijete ono zbog čega ste se zaljubili.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.