5 rečenica koje NIKAKO ne smete reći svojim prijateljima! (FOTO) (GIF)
Foto: Profimedia

naučite da tešite

5 rečenica koje NIKAKO ne smete reći svojim prijateljima! (FOTO) (GIF)

Reći duboko nesrećnoj osobi da stavi osmeh na lice, može imati potpuno suprotan efekat– osoba se može osećati još gore
Objavljeno: 09:33h

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

U situacijama kada nam se ljudi poveravaju o svojim problemima koji ih muče želimo im pomoći i nekako ih utešiti, ali često to ne napravimo na dobar način.

Tačnije, iz dobrih namera izgovorimo pogrešnu rečenicu u pogrešno vreme. U nastavku pogledajte koje to fraze treba izbaciti iz svog rečnika, jer nimalo ne pomažu

7 najvećih tajni predmeta koje koristite svaki dan! (FOTO)

foto: giphy

1. U depresiji si? Razvedri se!

Reći duboko nesrećnoj osobi da stavi osmeh na lice, može imati potpuno suprotan efekat - osoba se može osećati još gore. U takvim situacijama jednostavno morate slušati sagovornika, jer im vaša pažnja može značiti više od pokušaja da ih utešite - Sigurno ti je teško, rečenica je koja će na pravi način pokazati da razumete kroz šta osoba prolazi.

foto: Giphy

2. Dobila si otkaz? Ma dobro, barem ćeš se malo odmoriti

Osobe koje su upravo dobile otkaz sigurno neće uplatiti odmor na egzotičnoj destinaciji ili sediti kod kuće gledajući televiziju, nego će razmišljati o nadolazećim računima i pronalasku novog posla. Stoga je bolje ne spominjati da će imati višak slobodnog vremena, jer to znaju i sami. Kada vam prijateljica kaže da je dobila otkaz izvedite je na piće. Pokušajte joj skrenuti misli s otkaza, relaksirati je i ne zaboravite joj reći da može računati na vas bez obzira na sve.

foto: Giphy
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.