Neko će danas varati, a neko će biti prevaren. Da li ste među njima? (GIF)

SAZNAJTE IZ HOROSKOPA

Neko će danas varati, a neko će biti prevaren. Da li ste među njima? (GIF)

Jarčevi, pazite se bivših ljubavi, ribe, ne letite previsoko
Objavljeno: 09:22h

Iza ugla vrebaju razne prilike, a šta vas čeka iza ćoška saznajte iz horoskopa. Ovan Ljubav: Partner očekuje malo više pažnje sa Vaše strane. Potrudite se da mu malo posvetite vremena, jer u protivnom ce doći do porasta nervoze koja može u velikoj meri uticati na sam kvalitet veze. Posao: Poprilično ste angažovani na polju poslovanja, prati se Vaš trud i zalaganje. Potrudite se da Vaše ideje sprovedete u dela . Zdravlje: Malo ste narušili svoj zdravlje zbog prevelikog forsiranja. Bilo bi dobro da tokom dana odvojite vreme za sebe, da se malo relaksirate, opustite.

Giphy
Bik Ljubav: Već duže vreme Vas posmatra osoba iz Vašeg okruženja. Okrenite se oko sebe, nemojte tapkati u mestu i pričati kako Vam ne ide, jer na taj način sami sebi blokirate mogućnost za ostvarivanje nove emotivne veze. Posao: Danas su Vam loši aspekti na polju poslovanja. Pokušajte da budete smireni i staloženi, da ne biste bez razloga upadali u konflikte sa kolegama i nadređenima, jer ništa konkretno nećete uraditi. Zdravlje: Poprilično ste pasivni u fizičkom smislu. To se može loše odraziti na Vaše polje zdravlja vremenom. Razmislite o nekim sportskim aktivnostima, rekreativno, naravno.
Giphy
Blizanci Ljubav: Posvetite se malo partneru. Stalno negde jurite, žurite i to kod Vašeg partnera ostavlja sliku kao da niste dovoljno zainteresovani. Svaki partner traži podjednaku pažnju i u početku i u toku same veze. Posao: Povoljni aspekti na polju poslovanja. Dobar period za dodatnu edukaciju koja se može pozitivno odraziti na Vaše polje poslovanja, samim tim i na finansije. Zdravlje: Poprilično ste zanemarili sebe. Osećate čest umor, pad imuniteta. Potrebno je da se konsultujete sa lekarima.
Giphy
Rak Ljubav: Nemojte stalno partnera da opterećujete porukama, pozivima. On ima i svoje obaveze, a ako mislite da ćete ga na taj način kontrolisati, grešite, možete ga samo odbiti od sebe i zakomplikovati stanje. Posao: Loša organizacija može da Vam donese probleme na poslu. Šefovi nisu zadovoljni Vašim radom, potražite način da povratite poverenje šefova, a ne da tražite opravdanja koja nisu ubedljiva. Zdravlje: Stomačni problemi. Obratite pažnju na ishranu, potrudite se da unosite što više vitamina i vodite malo zdraviji zivot. Lav Ljubav: Posvetite pažnju partneru. Vas partner ima neke probleme koji nisu vezani za Vaš odnos. Mozda mu ne možete pomoći, ali budite tu saslušajte ga, to može mnogo da mu znači, a ujedno i da pospeši sam razvoj veze. Posao: Povoljan dan za poslovne aktivnosti, možete ostvariti dobre rezultate. Lavovi koji ne rade, mogu se u toku dana malo aktivirati, pozvati neki oglas, raspitati se za posao, imaće uspeha. Zdravlje: Odličnog ste zdravlja, moguća je periodična nervoza u toku dana, ali to ništa značajnije neće uticati na Vas.
tumblr
Devica Ljubav: Smanjite analizu, detaljisanje, budite malo spontani, konstruktivni. To partner očekuje od Vas, ovako uvlačite nervozu i monotoniju u svoj odnos. Posao: Prevelika preopterećenost poslom. Zamarate se oko detalja koji prvo nisu toliko bitni, a drugo ne možete ih uopšte promeniti, već je poenta da se prilagodite. Zdravlje: Problemi sa grlom, pad imuniteta, skloni ste prehladama i virusima.
tumblr
Vaga Ljubav: Odličan dan za ostvarivanje nove emotivne veze. Ako ste u vezi možete provesti divne trenutke sa svojim partnerom. Predložite šetnju, izlazak ili pak možete na bilo koji način provesti veče zajedno. Posao: Loši aspekti na polju poslovanja. Vaša neodlučnost i povrnost Vam je dala loše rezultate koji se sada vide i mogu zasmetati poslovodji, Izbegavajte raspravke. Zdravlje: Moguće vrtoglavice, imate osetljive žlezde. Ako osetite probleme duži vremenski period posavetujte se sa lekarima, prekontrolišite štitnu žlezdu. Škorpija Ljubav: Zračite pozitivno, harizmatični ste. Možete privući osobu do koje Vam je stalo. Ako ste u vezi, potrudite se da ne napraite neki kiks, eventualno da ne prevarite svog partnera. Posao: Poslovni aspekti su dobri. Ne vidi se da ćete imati neke veće promene u toku dana, ali ono što radite možete imati pod kontrolom, što Vam je jako bitno. Zdravlje: Imate veliku količinu energije. Pokušajte da je kanalizete na nabolji način. Ako to ne uradite ta energija može postati negativna i samim tim se odraziti na Vaše zdravlje.
Giphy
Strelac Ljubav: Malo ste odsutni, lutaju Vam misli. Partner može stvoriti različite predrasude i pogrešne zaključke. Objasnite partneru o čemu se radi, ne dozvolite da on sam razvija film, sigurno neće taj film biti povoljan po vas. Posao: Dobri aspekti na polju poslovanja. Dobar dan za nove poslovne početke, potpisivanje ugovora, davanje predloga šefovima, Zdravlje: Velika nervoza, rasejanost. Može Vam se desiti da u toku dana više puta zaboravite neke stvari, obaveze, da kažete i ono što ne mislite.
tumblr
Jarac Ljubav: Mogućnost obnavljanja kontkta sa osobom iz prošlosti. To se može desiti i Jarčevima koji su zauzeti. U tom slučaju pazite šta radite da ne zakomplikujete i ne uništite ono što sada imate. Posao: Poslovni aspekti su dobi, ali Vi nikada niste opušteni vezano za posao. Morate se malo rasteretiti, jer sa takvim grčom prema materijalnom stanju, loše ćete se osećati i kada je stanje dobro i kada je zabrinjavajuće. Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom. Ako taj problem potraje konsultujte se sa lekarima. Vodolija Ljubav: Imaćete naglašenu potrebu za slobodom. Ok nekada je dobro i da na taj način kanališete svoju energiju, ali ako ste u vezi, pazite da ne preterate i uradite nešto što ne bi ste voleli da Vama partner uradi. Posao: Sukobi sa autoritetima, nikada niste i nikada nećete razumeti njihovu logiku. Često ćete se pitati ko ih je tu postavio. Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnije probleme, zdravlje odlično.
tumblr
Ribe Ljubav: Previsoko letite, pravite planove koji nisu realni. Pre nego što počnete sa realizacijom sednite i još jednom razmislte šta je stvarni kvalitet a šta je plod Vaše idealizacije, iluzija. Posao: Ako se ne bavite kreativnim umetničkim stvarima, velika pogubljenost, loša organizacija vremena, stalno kasnite sa poslovnim obavezama. Zdravlje: Psiholoski loše stanje, pad volje, sklonost ka pesimizmu. Ako to dobije veću srazmeru, konsultujte se sa lekarom. Astrolog Saša Jevtić (Esprso.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.