NAPUSTILA ZEMUN: Ovo je VIKENDICA Ljiljane Blagojević u Surduku, po PRVI PUT se vidi (FOTO)
Ljiljana Blagojević, Foto: Instagram/ljiljana_blagojevic

obratite pažnju

NAPUSTILA ZEMUN: Ovo je VIKENDICA Ljiljane Blagojević u Surduku, po PRVI PUT se vidi (FOTO)

Neke zvezde žive pretežno seoskim načinom života, a neke samo odmaraju od posla, ali ono što je zajedničko ovim zvezdama je da su vlasnici prelepih kuća van grada

Objavljeno: 16:49h

Tokom pandemije korona virusa cene kvadrata u seoskim naseljima drastično je skočila, a razlog je upravo to što su se mnogi odlučili da život u gradu zamene onim u selu.

Neke žive pretežno seoskim načinom života, a neke samo odmaraju od posla, ali ono što je zajedničko ovim zvezdama je da su vlasnici prelepih kuća van grada.

Ljiljana Blagojević
foto: Prinscreen

i njen suprug su ćerki Kalini i unukama ostavili stan u gradu, a oni su se povukli na selo.

1 / 2 Foto: Printscreen/Instagram

- Odselili smo se u Surduk, pored Dunava, u kuću s dvorištem iz kojeg pogled puca na vinograde. Sada imam više vremena da čitam i razmišljam o sebi. Ležem ranije, a budim se prirodno. Volim da čujem ptice, žabe, vetar, ali priznajem da više volim zimu, kišu i sneg. Verovatno bih bila veoma srećna kada bih živela u nekoj nordijskoj zemlji. Svi se čude kad kažem da bih dala pet leta za jednu zimu. Zemun je nekada imao atmosferu malog grada, ali dobio je brzinu Beograda. Ipak, ostao mi je prva ljubav, tu sam rođena, odrasla, išla u školu, tu su mi bili prvi izlasci - ispričala je Ljiljana, pre nekoliko godina.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.