OVAKO IZGLEDA STAN MIŠE DRAGIČEVIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Srbi će potpuno ODLEPITI kada vide OVO (FOTO)
Foto: Print Screen Youtube/Veče Sa Ivanom Ivanovićem

OBRATITE PAŽNJU

OVAKO IZGLEDA STAN MIŠE DRAGIČEVIĆA NA NOVOM BEOGRADU: Srbi će potpuno ODLEPITI kada vide OVO (FOTO)

Na kuhinjskim elementima osnovu čine bela i boja drveta, tehnika je ugradna i vrlo kvalitetna, a mnogima je fascinantno bilo to što je sve uredno i pod konac složeno, što govori u prilog tome da je Olivera odlična domaćica

Objavljeno:

Nakon što je upoznao koleginicu Oliveru Bacić i sa njom otpočeo romansu Miodrag Miša Dragičević odlučio je da se osamostali i ode iz porodičnog doma na Novom Beogradu, u kom je do tada živeo. Vrlo brzo, u momački stan dekorisanu po ukusu glumca uselila se i Olja, a pre godinu dana supružnicima se pridružila i ćerka Vasilija.

Nekretninu, koju veruje se Miša i Olivera za sada iznajmljuju, uredili su po svom ukusu, a s kadrovima njihove oaze mira pratioci para na "Instagramu" susreli su se tek nedavno. Budući da dobar deo dana bračni partneri provode u kuhinji fotografije mesta na kom pripremaju hranu i obeduju prvi su zapali u oko publike.

Na kuhinjskim elementima osnovu čine bela i boja drveta, tehnika je ugradna i vrlo kvalitetna, a mnogima je fascinantno bilo to što je sve uredno i pod konac složeno, što govori u prilog tome da je Olivera odlična domaćica.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram

Dom Miodraga Dragičevića sastoji se i iz osvetljenog dnevnog boravka koji izlazi na trpezariju sa velikim stolom, takođe belo-bež nijanse, dok plafone krase mini ugradna svetla smeštena po samoj ivici. Tu je i televizor tankog ekrana na kom skladni supružnici najčešće gledaju serije, pa i crtaće, zanimljive njihovoj devojčici.

Topla nekretnina ukrašena je raznovrsnim cvećem što joj daje poseban pečat i dodatno otkriva o glumačkom paru i njihovim osobinama.

(Espreso/Story)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.