NAJLAKŠI NAČIN ZA IZLIVANJE PITE BEZ KORA: Srbi za JEDAN SASTOJAK ne znaju, a SVE OD NJEGA ZAVISI
Izlivena pita, Foto: Printscreen Youtube

njami

NAJLAKŠI NAČIN ZA IZLIVANJE PITE BEZ KORA: Srbi za JEDAN SASTOJAK ne znaju, a SVE OD NJEGA ZAVISI

Napravite ukusan obrok za tili čas

Objavljeno:

Možda je sezona tikvica iza nas, ali ovo povrće ne bi trebalo da zapostavimo ni kada su hladniji dani. U kombinaciji sa brokolijem možemo napraviti odličnu izlivenu pitu za kratko vreme. Samo pomešamo sve sastojke i prelijemo preko dinstanog povrća i zapečemo. Ništa lakše, a dobićemo savršeno izbalansiran obrok koji možemo poslužiti uz jogurt.

Sastojci:

1 / 5 Foto: Printscreen/Youtube/ Kuhinja Sunčane Staze

Priprema:

U činiji pomešajte jaja, pavlaku, parmezan i rendan sir. Dodajte šećer i so pa sve pomešajte žicom. Na ulju propržiti seckan crni luk, šargarepu, tikvicu i brokoli. posolite i dinstajte dok povrće malo ne omekša. Nakon toga izlijte prethodnu smesu preko povrća. Promešajte i odozgo stavite polovine čeri paradajza. prebacite u rernu na 200 stepeni i pecite 25 minuta.

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.