BRZI TRIK ZA ČIŠĆENJE ČEŠLJA OD DLAKA I PRLJAVŠTINE: Važno je jer se sve ZADRŽAVA NA GLAVI
Češalj, Foto: Profimedia

VAŽNO

BRZI TRIK ZA ČIŠĆENJE ČEŠLJA OD DLAKA I PRLJAVŠTINE: Važno je jer se sve ZADRŽAVA NA GLAVI

Kako očistiti češalj jedno je od mnogih pitanja koja imaju njegove i uredne žene.

Objavljeno:

Prava dama redovno vodi računa ne samo o sebi i kući, već io svemu što joj pomaže da održi čistoću i urednost, stil i eleganciju. Od svih dodataka i dodataka, uobičajeni češalj zahteva najviše pažnje.

Čišćenje četke je moguće i uz pomoć češlja. Biće dovoljno proći nekoliko puta češljem kako bi se uklonile sve dlake koje se tamo nalaze već neko vrijeme, ali isto tako i ostala prljavština. Češalj treba povlačiti samo u jednom smjeru kako bi efekt bio što bolji i kako bi četku što prije očistili.

Četku je moguće očistiti i uz pomoć četkice za zube. Pobrinite se prvo da već imate spremnu novu četkicu kako bi staru mogli iskoristiti za čišćenje. Na četkicu treba nanijeti malo sapuna ili šampona uz pomoć kojih ćete moći očistiti sva nedostupna mesta.

Nakon čišćenja četku je najbolje staviti na peškir kako bi se mogla do kraja osušiti i kako bi ubrzo bila ponovno spremna za upotrebu. Odaberite način čišćenja koji vam najviše odgovara i s kojim ćete biti sigurni da na kosu niste nanijeli ništa što niste hteli te da ste se prljavštine na vreme rešiti.

(Espreso)

.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.