SRBIJA BRUJI O JELISAVETI ORAŠANIN, I TO NE ZATO ŠTO JE BEZ BRUSA: Svi zabrinuti zbog REAKCIJE TEODOSIĆA (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

ŠTA KAŽETE?

SRBIJA BRUJI O JELISAVETI ORAŠANIN, I TO NE ZATO ŠTO JE BEZ BRUSA: Svi zabrinuti zbog REAKCIJE TEODOSIĆA (FOTO)

Ceo stajlng je upotpunila i sunčanim naočarima, dok joj je kosa bila isfenirana na ravno. Iako ova umetnica ima gotovo nepogrešiv modni ukus, ovim provokativnim izdanjem i to na ulici tokom dana je zaista iznenadila sve

Objavljeno:

Prelepa Jelisaveta Orašanin Teodosić, čiji stil obožavaju brojne dame, izabrala je vrlo smeo stajlnig za dnevnu šetnju, te je napravila pravi "bum" na društvenim mrežama. A najviše pažnje prvukao je omiljeni ženski aksesoar, pogađate šta?

Glumica je za šetnju po gradu odabrala kratku crnu bluzicu koja je imala nekoliko proreza na grudima, te je bilo jasno da Teodosićeva supruga ne nosi brus. U prvom planu je bio, takođe, Jelisavetin izvajan stomak i uzak struk, dok je na sebi imala minimalno šminke.

Preko nje je imala krem sako, a uz to je iskombinovala široke svetle farmerke. Ceo stajlng je upotpunila i sunčanim naočarima, dok joj je kosa bila isfenirana na ravno. Iako ova umetnica ima gotovo nepogrešiv modni ukus, ovim provokativnim izdanjem i to na ulici tokom dana je zaista iznenadila sve.

Jelisaveta
foto: Printscreen/Instagram

Hrabar potez Jelisavete, inače lepotice koja je pristalica estetskih korekcija, su komentarisali mnogi, a dame su primetile i torbicu od krokodilske kože o kojoj maštaju. Naime, reč je o modelu marke "Hermes" koji košta čak 10. 280 evra.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.