POKUŠALA JE DA SEBI ODUZME ŽIVOT PA SE DESILO ČUDO:Devojčica sa slike je danas USPEŠNA GLUMICA KOJU CELA NACIJA ZNA
Foto: Printscreen

OBRATITE PAŽNJU

POKUŠALA JE DA SEBI ODUZME ŽIVOT PA SE DESILO ČUDO:Devojčica sa slike je danas USPEŠNA GLUMICA KOJU CELA NACIJA ZNA

Često je govorila kako je mega popularna serija i rad na njoj iscrpljuju, a susret sa turskim zavodnikom bio je fatalan za nju

Objavljeno: 09:13h

Otkako se pojavila u popularnoj seriji očarala je javnost. I dok su joj na poslovnom planu uvek cvetale ruže, u privatnom životu doživela je brojne udarce sa kojim nije umela da se nosi.

Često je govorila kako je mega popularna serija i rad na njoj iscrpljuju, a susret sa turskim zavodnikom bio je fatalan za nju. Ubrzo je zatrudnela ali njen partner, koji je već imao dvoje dece, nije želeo još jedno.Slomljena od bola odlučila je da sebi oduzme život.

- U Antaliji sam bila dobila nagradu za glumu, a te večeri sam pokušala da se ubijem. Otišla sam u hotelsku sobu i bacila sam statuu razbivši je, bila sam potpuno luda i isekla sam ruke, krv je bila svuda. Htela sam da se bacim sa balkona jer sam u tome videla jedini izlaz. Htela sam da nestanem, da me nema, da sam mrtva. U smrti sam videla spas. Psihički sam bila jako loše - govorila je prelepa glumica o najtežem životnom periodu.

1 / 5 Foto: Profimedia

A onda se desilo čudo. Rodila je ćerku Laru i život je počeo da dobija smisao. Ponovo se zaljubila i početkom 2021. godine na svet donela još jednu princezu kojoj je ime dala Lili Koi.

Sada smo već sigurni da znate da je u pitanju prelepa Hurem, tj glumica Merjem Uzerli.

(Espreso/Hello)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.