RETROGRADNI MARS JE STIGAO I EVO NA KOGA IMA NAJVEĆI UTICAJ: Ovi znakovi će donositi LOŠE ODLUKE
Horoskop, Foto: Profimedia

OPREZ

RETROGRADNI MARS JE STIGAO I EVO NA KOGA IMA NAJVEĆI UTICAJ: Ovi znakovi će donositi LOŠE ODLUKE

Astrolog i numerolog Maki, otkrila je da će najveći uticaj retrogradnog Marsa osećati Device, Strelčevi, Ribe i Blizanci

Objavljeno:

Još jedan zanimljiv period je pred nama, a u pitanju je ni manje ni više nego retrogradni Mars, o čemu je više govorila numerolog Maki:

- Pred ulazak u mesec novembar stigao je izazovan astrološki period, a to je retrogradni Mars u Blizancima koji će najviše uticati na Device, Strelčeve, Ribe i Blizance. Ovo je period koji će doneti poplavu nejasnih informacija, pa će mnogi imati potrebu da donesu odluke koje nisu racionalne. Osim retrogradnog Marsa, pomračenje Meseca u Biku stiže 8.novembra, što nagoveštava kraj jednog i početak novog ciklusa - navodi se na njenom instagram profilu.

DEVICA

Posao

Puno planeta u trećem polju ukazuje na dinamičan početak meseca. Imaćete puno razgovora, ali i mogućnost za novu saradnju. Ipak, Mars u Blizancima testira vaše strpljenje, pa ćete se sukobljavati sa mišljenjem svog nadređenog o tome kako posao treba da se obavlja. Uvidećete da neki stari porblemi nisu rešeni i da će opet biti na dnevnom redu.

Ljubav

Venera u trećem polju donosi vam flert, razmenu poruka i izjave ljubavi. Neko će se potruditi da vas osvoji lepim rečima. Očekuje vas zanimljivo poznanstvo do sredine novembra. Ovo je bolji period za nova poznanstva.

Zdravlje

Osetljivo.

STRELAC

Posao

Zbog planeta u davanestom polju ulazite u novi mesec nesigurni i puni sumnji. Međutim, iako će se taj trend nastaviti do sredine meseca, drugi deo novembra vam donosi preokret. Poslovno rešenje koje čekate biće moguće od sredine novembra. U fazi ste kada želite da se pritajite na poslu i to je najbolje rešenje. Druga polovina meseca je vaša i pripremite se za velike preokrete.

Ljubav

Merkur u Škorpiji donosi vam razmišljanje o nekome ko ima skrivene namere prema vama. Međutim, to će da se promeni u drugom delu meseca. Konačno će namere biti otvorene ali od sredine novembra. Drugi deo meseca je rezervisan za provod, zabavu i nove veze. Zajljubljivanje je moguće tek iza 15. novembra.

Zdravlje

Osetljivo.

horoskop
foto: Profimedia

RIBE

Posao

Jupiter, planeta sreće, vratila se u vaš znak da završi šta je započela početkom godine. To znači da je sreća na vašoj strani i prvu polovionu meseca treba da koristite za realizaciju poslovnih planova. Puno deveto polje donosi vam priliku za duže putovanje ili saradnju sa inostranom firmom. Druga polovina meseca biće vam stresnija, jer će ambicije rasti, a realizacija će se usporavati.

Ljubav

Zbog uticaja retrogradnog Marsa u Bluzancima imaćete česte svađe sa bliskim osobama. To je pre svega jedna osoba iz porodice. Imaćete utisak da vam je kod kuće haos i to će biti glavni kamen spoticanja koji vas blokira za druge stvari. U novembru vam se otvara mogućnost za jedno zajedničko putovanje.

Zdravlje

Slabije.

BLIZANCI

Posao

Retrogradni Mars u Blizancima donosi vam konfuzan mesec u kojem će se mnogo toga promeniti. Očekuju vas mnoge nepredviđene situacije i konfuzna dešavanja na radnom mestu. Jedno je sigurno, retrogradni Mars ukazuje da nije dobar period za promenu posla niti donošenje važnih odluka. Probajte da ostanete suzdržani. Ljubav

Jupiter se vratio u Ribe, pa će vaš odnos sa partnerom biti bolji. Slobodni Blizanci tokom novembra mogu da očekuju poziv iz prošlosti. Ta romansa može da bude obnovljena do kraja godine. Ipak, pazite kako procenjujete situacije jer mnogo toga nije onako kako vama daluje. 8. novembra kada je pomračenje Meseca u Biku ćete biti emotivno nestabilni i zatvoreni u sebe.

Zdravlje

Lošije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.