PRIČALO SE DA JE OVA ŽENA PREVARILA BRANISLAVA LEČIĆA ZBOG DRUGOG MUŠKARCA: Sada je izašla i NJENA SLIKA (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

OTKRIVAMO

PRIČALO SE DA JE OVA ŽENA PREVARILA BRANISLAVA LEČIĆA ZBOG DRUGOG MUŠKARCA: Sada je izašla i NJENA SLIKA (FOTO)

Branislav je danas u emotivnoj vezi sa tridesete godina mlađom izabranicom, a javnosti je poznato da je glumac bio u braku sa poznatom TV voditeljkom Ninom Radulović sa kojom ima naslednika Lava. Poznati glumac je pre Nine bio u braku koji je trajao više od deset godina i iz te ljubavi dobio je dvoje dece

Objavljeno:

Poznati srpski glumac Branislav Lečić važi za jednog od najvećih zavodnika, koji je svojim šarmom uspeo da zavede dame koje su i po nekoliko decenija mlađe od njega. Iako je odavno ušao u sedmu deceniju života, on i dalje važi za jednog od glumaca koji svojom harizmom osvaja i pleni. Branislav je danas u emotivnoj vezi sa tridesete godina mlađom izabranicom, a javnosti je poznato da je glumac bio u braku sa poznatom TV voditeljkom Ninom Radulović sa kojom ima naslednika Lava. Poznati glumac je pre Nine bio u braku koji je trajao više od deset godina i iz te ljubavi dobio je dvoje dece.

Iz ljubavi sa glumčevom prvom suprugom Ivanom Vujadinović, dobio je dvoje dece, sina Ivana i ćerku Anu, koja je ljubav prema glumi nasledila od oca, nastavljući njegovim stopama, a danas je jedna od najpopularnijih mladih glumica. Lečić je sa Ivanom bio 13 godina u braku, od 1994. do 2007. godine, a kao razlog za njihov krah ljubavi, mediji su naveli da je Ivana prevarila supruga, sa mladim stjuardom, ali te navode i spekulacije bračni par nije hteo da komentariše.

Ivana
foto: Printscreen

Nakon godinu dana od kada se par razišao, poznati glumac je uplovio u emotivnu vezu sa voditeljkom Ninom Radulović, sa kojom je bio u braku od 2010. do 2017. godine. Kao i njen bivši suprug, tako je i Ivana ubrzo nakon razvoda upoznala emotivog partnera koji je od njen mlađi 15 godina, sa kojim je krunisala ljubav dolaskom troje naslednika. Ivana je svoje peto dete donela na svet u 44. godini, dok je radosnu vest podelila njena ćerka Ana, a poznata glumica danas izgleda bolje nego ikada. Da je lepota nasledna, Ivana i Bojana potvrđuju, jer je Ivana sestra poznate voditeljke Bojane Vujadinović, koja je svojevremeno bila Miss Srbije i Crne Gore.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.