NEZAPAMĆENI SKANDAL SE DESIO VANESI RADMAN: Svi bruje o tome
Foto: Printscreen

IZBAČENA

NEZAPAMĆENI SKANDAL SE DESIO VANESI RADMAN: Svi bruje o tome

Kontaktirano je sa Snežanom Bogdanović, koja je prihvatila ulogu u „Sinđelićima“, a sa ovom odlukom se složio i reditelj pa je snimanje nastavljeno

Objavljeno: 15:22h

Hrvatska glumica je zbog neslaganja s rediteljem snimila samo pilot-epizodu.

Serija „Sinđelići“, predstavila nam je prvi put glumicu Vanesu Radman, u glavnoj ulozi Dobrile. Međutim, zbog neslaganja s rediteljem pojavila se samo u prvoj epizodi. U sledećim zamenila ju je Snežana Bogdanović.

Vanesa Radman nije se najbolje snašla na snimanju, tako da nakon odgledanog materijala reditelj Dejan Zečević nije bio zadovoljan pilot-epizodom, a posebno Vanesinim učinkom. U jednom trenutku je odlučio da napusti ceo projekat jer nije želeo da stane iza serije. Produkcija je na kraju donela odluku da je bezbolnije da zameni glavnu glumicu, a ne reditelja.

Kontaktirano je sa Snežanom Bogdanović, koja je prihvatila ulogu u „Sinđelićima“, a sa ovom odlukom se složio i reditelj pa je snimanje nastavljeno.

Zečević nije želeo da komentariše ništa u vezi s promenom glavne glumice. Iz producentske kuće „Emotion“, koja stoji iza „Sinđelića“, ranije smo dobili odgovor da Vanesa nije u mogućnosti da igra do kraja serije.

- Dok smo mi pregovarali s televizijskim kućama oko „Sinđelića“ i dok je trajala neizvesnost kada će se snimati nastavak, Vanesa je dobila ponudu da bude glavna glumica u seriji od 100 epizoda. Nije bilo moguće uskladiti snimanje s nastavkom „Sinđelića“ i želeli smo da ulogu Dobrile dobije neko veliko glumačko ime koje dugo nismo videli na malim ekranima. Tako smo poslali scenario Snežani Bogdanović. Reakcije su veoma pozitivne i mislim da su ona i Voja Brajović pun pogodak - rekli su nam producenti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.