Devica ima tajnog udvarača! A kako ćete danas proći vi ostali? (GIF)

SAZNAJTE IZ HOROSKOPA

Devica ima tajnog udvarača! A kako ćete danas proći vi ostali? (GIF)

Ovaj sunčani dan vam donosi osunčene prilike u različitim aspektima
Objavljeno: 09:35h

Kakav je dan pred vama saznajte iz horoskopa. Ovan Ljubav: Partner se unervozio, nisu mu jasne Vaše namere. Često reagujete brzo, inpulsivno, partner je počeo da sumnja u Vaše emocije. Pokušajte da u toku dana partneru posvetite pažnju. Posao: Poprilično haotično rade u sred nedelje, u tom slučaju obavite svoje poslovne obaveze i zadržite suvišne komentare za sebe. Zdravlje: Aspekti ukazuju na to da morate malo da se posvetite sebi, regulišete ishranu, nervoza Vas ubija.

tumblr
Bik Ljubav: Morate biti malo otvoreniji prema svom partneru. Vidi se da teško pokazujete emocije u toku današnjeg dana. Moze se desiti da partner počne da postavlja različita pitanja da bi video o čemu se radi. Posao: Neočekivani poziv vezano za posao. Potrudite se da pažljivi saslušajte o čemu se radi jer to može biti Vaš budući posao. Zdravlje: Mogući problemi sa kiselinom, masnoćom, to važi za sve osobe koje su sklone tome. Inače svaki pripadnik ovog znaka treba da obrati pažnju na ishranu u toku dana. Blizanci Ljubav: Neko iz Vaše okoline Vas posmatra već duže vreme. U toku dana se može desiti da Vam na direktan ili indirektan način pokaže interesovanje, pošalje neki vid signala, poruke. Posao: Poslovni aspekti su Vam za današnji dan odlicni. Možete imati originalne ideje, mogu Vam sevnuti ideje vezano za privatni posao ili nešto slično. Zdravlje: Mogući problemi sa plućima, kašalj, otežano disanje. Pogotovo je ovo naznačeno za pušače.
tumblr
Rak Ljubav: Partner je dosta nervozan, oseća se zapostavljenim. Morate sesti i porazgovarati sa njim, jer se stanje moze zakomplikovati. Posao: Poslovni aspekti su Vam povoljni, možete razgovarati i o povećanju plate. Pripadnici znaka raka koji ne rade, imaju povoljne aspekte da pregovaraju za nov posao u toku dana. Zdravlje: Moguće stomačne tegobe. U popodnevim satima pad raspoloženja, nervoza, i sklonost ka pesimizmu. Ako se tako stanje nastavi potrebno je da se posavetujete sa lekarima.
tumblr
Lav Ljubav: Parter počinje da gubi živce vezano za neke Vaše dečije ispade, gde često sebe stavljate u centar pažnje. Morate shvatiti da ste podjednako važni i Vi i Vaš partner, a sve nesuglasice koje imate, možete rešiti kada ste sami, a ne u društvu i na mestima koji nisu prikladni za tako nešto. Posao: Moguće nesuglasice sa kolegama, ili šefom. Pripadnici znaka Lava koji ne rade, u toku dana se mogu putem prijatelja aktivirati, porazgovarati o nekom novom poslu, ili barem da potraže nešto honorarno dok se ne ostvare uslovi za nesto stabilnije. Zdravlje: U toku dana promenljivo raspoloženje, moguća malaksalost i bolovi u misićima.
tumblr
Devica Ljubav: Okrenite se oko sebe i videćete da privlačite pažnju nekoj osobi iz Vašeg okruženja. Imate tajnog posmatrača, koji ne može da Vam priđe baš zbog svog strogo poslovnog stava, i hladnoće koju manifestujete spolja iako nije tako u srcu. Posao: Velika analiza i detaljisanje će Vam pomoći u ostvarivanju polsovnih ciljeva. Kod Vas je uvek sve pod konac, tako da možete često osetiti ljubomoru svojih kolega. Zdravlje: Aspekti ukazuju na to da su moguće manje vrtoglavice, obratite pažnju na ishranu.
tumblr
Vaga Ljubav: Danas ćete odisati svojim šarmom. Pravi je dan da pokažete interesovanje osobi iz Vašeg okruženja, koju vec duže vreme posmatrate i čekate da se nešto konkretnije desi. Posao: Nije Vam baš neki dan za posao. Potrudite se da koliko toliko budete skoncentrisani i da izbegnete propuste koji mogu loše uticati na Vaš poslovni ishod u budućnosti. Zdravlje: Zdravstveni aspekti su odlični. Eventualno možete malo više da se posvetite sportu, fizičkim aktivnostima. Škorpija Ljubav: Osećate se nekako prazno, neispunjeno. To su posledice iz dalje prošlosti, Zrače od nekog neispunjenog lošeg emotivnog odnosa gde ste mnogo očekivali.. Jednostavno takav je današnji dan, sutra ce već biti bolje i imaćete nove mogoćmnosti , za neku novu priču Posao: Poslovni aspekti su Vam solidni. Dobar dan za završavanje određenih stvari, potpisivanje ugovora i bitnih poslovnih aktova. Zdravlje: Fizičko zdravlje odlično. Psihološko stanje promenljivo, povećana nervoza u podnevnim satima. Strelac: Ljubav: Potrudie se da pripazite na svoju komunikaciju. Možete biti poprilično hladni i površni u razgovoru sa svojim partnerom. To se može negativno odraziti na kompletnu vezu. Posao: Poslovni aspekti su dobri. Možete uspesno obavljati svoje dužnosti. Inače današnji dan nije povoljan za nove poslovne početke, projekte. Zdravlje: Mogući problemi sa kičmom. Ako se takvo stanje nastavi konsultujte se sa lekarima.
tumblr
Jarac Ljubav: Današnji dan ce Vam pružiti mogućnost za nove kontakte, pa čak i za pregovore oko nove emotivne veze. Tako da se trebate potruditi da živite u sadašnjosti, a ne da konstatno ramišljate šta je bilo, ili pak šta će biti. Posao: Tu ste se najviše fokusirali, trosite mnogo energije oko para, dok život prolazi pored Vas. Opustite se malo po pitanju posla. Zdravlje: Fizičko stanje je solidno, ali psihološki ste jako slabi. Morate se malo opustiti, krenite sa nekom rekreacijom, sportom, plivanjem.
tumblr
Vodolija Ljubav: Danas zračite pozitivno, puni ste energije, možete zavoditi osobe oko sebe. Iskoristite to i šarmirajte svoju simpatiju. Ako ste u vezi, prenesite tu pozitivnu energiju na svog partnera. Posao: Poslovni apsekti Vam nisu sjajni, potrudite se da ne ispoljavate nervozu i nezadovoljstvo na poslu u toku današnjeg dana. Možete samo upasti u konflikt sa autoritetima, a da pri tome ništa konkretno ne rešite. Zdravlje: Bolovi u leđima, povremena malaksalost. Mada u principu se ne vidi ništa opasno, ozbiljnije. Ribe Ljubav: Partneru nisu jasne vaše emocije. Vidi da neke stvari vidite nerealno. Pravite to jes pričate o nekim planovima koji za sada nemaju osnovu. Pokušajte da malo realnije sagledate situaciju i pustite da vreme pokaže svoje. Posao: Solidni su vam aspekti na polju poslovanja, ne vidim neke komplikacije. Za pripadnike znaka Ribe koji ne rade, pravi je dan da urade nešto po pitanju trazenja posla. Zdravlje: Mogući problemi sa zglobovima, zubima i manja glavobolja u večernjim satima.
tumblr
Astrolog: Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.