GLUMICA IZ "MI NISMO ANĐELI" SE SLIKALA ZA PLEJBOJ, PA POBEGLA IZ SRBIJE: Nećete verovati gde je sada i ŠTA RADI
Mi nismo anđeli, Foto: Printscreen

KO BI REKAO

GLUMICA IZ "MI NISMO ANĐELI" SE SLIKALA ZA PLEJBOJ, PA POBEGLA IZ SRBIJE: Nećete verovati gde je sada i ŠTA RADI

Ostala je upamćena i dalje među starijim generacijama.

Objavljeno:

Lepu srpsku glumicu Mariju Jakšić gledali smo u brojnim domaćim serijama i filmovima 90-tih i 2000-tih godina, među kojima je ostala najzapamćenija po ulogama u "Mi nismo anđeli 2", "Mala noćna muzika" i "Mješoviti brak".

Marija Jakšić
foto: Printscreen/Youtube

Kada je bila na vrhuncu slave Marija je odlučila da se skine skroz gola i slika za srpsko izdanje magazina "Playboy", a onda je napustila Srbiju.

Već dugi niz godina Marija živi u Indiji, gde se i udala, te odlučila da napusti glumu i posveti se svojoj velikoj ljubavi - jogi. Postala je instruktorka joge, ljubav prema ovoj veštini deli i sa suprugom Markusom Venigerom, koji je svetski poznat učitelj joge.

Marija Jakšić
foto: Printscreen

Dobili sina kojem su dali ime - Tesla.

- Otišla sam iz zemlje zato što više nisam bila srećna i nije me ispunjavao glumački poziv. U međuvremenu sam se udala za Markusa Venigera, svetski poznatog učitelja joge, s kojim sada držim časove te drevne metode samorazvoja - izjavila je glumica u jednom intervju.

Podsetite se Marije i pogledajte kako sada izgleda!

Marija Jakšić
foto: Facebook

Marija je na BK univerzitetu završila glumu u klasi Radeta Markovića. 2007. godine prestaje sa glumom i kreće da se bavi humanitarnim radom, a pomagala je i deci bez roditeljskog staranja i sa posebnim talentima.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.